Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki motiválni/ösztönözni (normálisan)?
Szóval arról van szó, hogy 21 éves srác vagyok, és önbizalom hiányos.Párkapcsolatom is ált. suliban volt, még 6. osztályban, csak akkor túl gyerekes voltam, és ezért szakítottunk + akkor a lány kezdeményezett én meg belementem. Na és most itt vagyok 21 éves fejjel magányosan. A szüleimtől nem szoktam tanácsot kérni inkább, mert lebaszás szokott lenni a vége, barátaim nincsenek (régebben voltak, de gondolom valamelyiknél a párkapcsolat, vagy a munka veszi el a legnagyobb idejüket), magyarul nincs semmi és senki aki kimozdítana innen a négy fal közül, pedig jó lenne egy "valódi" barát, akivel nem csak neten tudok beszélni, hanem felkarolna képletesen, és mennénk erre-arra, csak ezek az ismerőseim inkább Budapesten laknak, én meg itt délkelet Magyarországon. Az a lényeg, hogy nincs kivel kimozdulni itthonról és így nincs lehetőségem csajozni, + még az önbizalom hiány rá is tesz egy lapáttal. Ezért kéne egy kis motiváció/ösztönzés (minél normálisabb hangnemben) számomra, hogy ne csak akkor mozduljak ki itthonról, mikor anyám elküld vásárolni valahova. Ja és még annyit, hogy még munkahelyem sincs. +1 lapát :S
Néha azon gondolkoztam el, hogy ha 30 éves koromig nem változik a helyzetem, akkor az egyik nap elfelejtek hazajönni, és úgy teszek mint egyik osztálytársam... X.X
Külföldre nem mennék csak úgy egyedül ki, én ott meghalnék egyedül. :D (Félreértés ne essék, szívesen kimennék, de úgy ha a munkahely biztosít valamilyen szállást, amúgy teljesen egyedül nem mennék ki semmi esetre sem)
Túrázásról max. Mártélyt tudnám elképzelni, de oda inkább a fényképezőgépet vinném, és természet fotózgatnék szívesen, vagy horgászat de ahhoz ugye engedély kell. :S
Ja hát igen. :)
De sajna rá kellett jönnöm, hogy az életben egyedül csak magamra számíthatok. (A mellékelt ábra mutatja) :S
Nem lesz aki ott lesz mellettem, hogy "Jaj gyere már, majd én felvidítalak", ilyen sajna a mai világban nagyon kevés akad.
Akkor is az a tanacsom, hogy mennyel es egesd fel magad mögött a hidakat. Akkor mar nincs visszafordulas. Ha minden dologra huzod a szadat, akkor soha nem fogsz elerni az eletben semmit a celjaid közül.
Ha köver vagy, foggyal le, ha lusta vagy mennyel sportolni, ha otthon laksz költözz ki, ha nincs penzed dolgozz, ha jobb munka kell mennyel egyetemre es mellette dolgozz. Ha csajt szeretnel akkor csak csinald az elöbb felsoroltakat es maguktol fognak jönni.
Ha csak nyavalyogni tudsz, de nem teszel semmit, akkor ne pazarold az emberek idejet.
Én nem pazarlom az emberek idejét. Aki akar segíteni az ír, aki meg nem hát nem. Senkinek se tartottam a fejéhez pisztolycsövet, hogy akkor is tanácsot fogsz adni nekem akár tetszik, akár nem.
Először is kezdésnek munka kellene (mint mindenki másnak), de ahhoz szerintem nem kell külföldre menni. (Max. annyi, hogy ha tényleg sok pénzt akarsz keresni) Nekem kiindulásnak megfelelne már egy gyár is. A hobbit azt nekem kell megoldanom, sok jó lehetőség hangzott el itt, és köszönöm szépen azoknak akik segíteni akartak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!