Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki motiválni/ösztönözni (normálisan)?
Szóval arról van szó, hogy 21 éves srác vagyok, és önbizalom hiányos.Párkapcsolatom is ált. suliban volt, még 6. osztályban, csak akkor túl gyerekes voltam, és ezért szakítottunk + akkor a lány kezdeményezett én meg belementem. Na és most itt vagyok 21 éves fejjel magányosan. A szüleimtől nem szoktam tanácsot kérni inkább, mert lebaszás szokott lenni a vége, barátaim nincsenek (régebben voltak, de gondolom valamelyiknél a párkapcsolat, vagy a munka veszi el a legnagyobb idejüket), magyarul nincs semmi és senki aki kimozdítana innen a négy fal közül, pedig jó lenne egy "valódi" barát, akivel nem csak neten tudok beszélni, hanem felkarolna képletesen, és mennénk erre-arra, csak ezek az ismerőseim inkább Budapesten laknak, én meg itt délkelet Magyarországon. Az a lényeg, hogy nincs kivel kimozdulni itthonról és így nincs lehetőségem csajozni, + még az önbizalom hiány rá is tesz egy lapáttal. Ezért kéne egy kis motiváció/ösztönzés (minél normálisabb hangnemben) számomra, hogy ne csak akkor mozduljak ki itthonról, mikor anyám elküld vásárolni valahova. Ja és még annyit, hogy még munkahelyem sincs. +1 lapát :S
Néha azon gondolkoztam el, hogy ha 30 éves koromig nem változik a helyzetem, akkor az egyik nap elfelejtek hazajönni, és úgy teszek mint egyik osztálytársam... X.X
Tökéletes lesz ide is.
Úgyis a többi ember is ide fogja írni a motiválásommal való elképzeléseit. :)
Az a helyzet, hogy így írogatva tényleg más. Most bármit írok, nem is ismersz, nehezebben hiszed el a szavaimat, gondolataimat. A hangnem is máshogy jön ki, nem annyira jön át az egész. Őszintén szólva az ösztönzés és motiváció szerintem megvan neked, csak egyedül érzed magad.
De ha a haverjaid Pesten vannak, 1-2 hétre elmehetnél hozzájuk. Vagy szilveszter környékén együtt egy találkozás, esetleg hétvégére mennél csak egyszer-egyszer, ha munka vagy egyéb miatt tovább nem tudnál.
Hát most is tagja vagyok egy fórumnak. Ez ilyen házi készítésű RPG játékokkal foglalkozik és ott vagyok én ilyen "ötletgazda" mondjuk csomóan adnak ott a készülő játékhoz ötleteket, de én általában túl szárnyalom őket ötletekben, de gondolom nem ilyen "kocka" klubra gondoltál hanem valami, normálisabb dologra. :)
1 dolog érdekelt régebben is igazán, csak az sokba kerül kivitelezni. Ez a lovaglás lenne. Ahol régen voltam, ott 1500Ft volt egy félóra, de ez már régen volt.
Költözz ki otthonrol vagy menjel külföldre dolgozni. Dobd magad a melyvizbe. Vagy meghalsz vagy erösebben jössz ki.
Otthon ülve önsajnalatban semmire sem jo, csak arra, hogy 30 evesen is ugyanolyan leszel, de akkor mar senkinek sem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!