Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhiszed, hogy jó pasi vagy, akkor a lányok is annak
fognak tartani?
Rossz lányoknak írtál, azért nem írtak vissza.
2012. nov. 14. 14:25
Ha tudok,mindig segítek és nem várok cserébe semmit. A többi emberrel pórbálok normálisan viselkedni,ami gyakran elég nehéz. Az egyetlen amire nem vagyok hajlandó az a folytonos vigyorgás.Először is,mert sose voltam az a fajta,aki ok nélkül mosolyog,másodszor pedig,mert szerintem önmagamat csapnám be az érzelmek megjátszásával. A világ tele van rosszindulatú emberekkel és még nekik is megadatik egy társ,én nem szólok le senkit,mindig segítek és mégis úgy néznek rám mint egy holdkórosra,mert nem vagyok boldog? Mégis mi okom lenne rá ezek után?
2012. nov. 14. 14:34
2012. nov. 14. 14:34
Kedves 82 %! Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy amennyiben valaki megtenné a következőket, mi legyen a következő lépése? Mert azt látom, a két nemnek mást kell teljesítenie. neked elég, ha pozitív vagy és kedves, viszont szerintem férfiaknál sokkal több kell! Gyakran van olyan, hogy egy fiú pozitív a lányok mellett, jól is érzik mellette magukat, de aztán jön az Alfa-macho, aki ugyan közel sem mosolyog annyit, inkább feszít és morc képet vág, végül mégis ő viszi el a lányt.Sokszor láttam már ilyet, a kedves, humoros srác a társaság mókamestere, a lányok figyelnek rá, de amint feltűnik a menő-manó, azonnal keresztül is néznek rajta. Tehát attól még ő nem lesz férfi a szemükben.
2012. nov. 14. 14:35
"mert szerintem önmagamat csapnám be az érzelmek megjátszásával"
Pedig pont ez a lényeg, hogy "csapd be önmagad". Tudományosan igazolt tény, hogy a mosolygás hatására egyszer csak elkezdenek olyan hormonok termelődni, amitől TÉNYLEG boldognak érzed magad. Vagyis az "erőltetett" mosolygással be lehet csapni az agyad. :)
2012. nov. 14. 14:38
# 14: Van igazság abban, amit írsz, de nem látod a folytatást... az alfa-macho hím elvan pár hétig a csajjal, és annyi...
A mókamester meg megfogja a személyiségével és tartós kapcsolat lesz belőle... Lehet, hogy nem hódít meg 50 lányt, csak egyet, de az az egy az tényleg olyannak szereti, amilyen.
Én meg ilyeneket láttam, nem egyet, nem kettőt.
2012. nov. 14. 14:40
Szóval,ha nem vigyorgok mint a fakutya,akkor nekem lőttek? Komolyan ennyi? Sehogy nem lehet változtatni a hozzáálláson,csak ha átverem magam? Akkor asszem kezdhetek felkészülni egy magányos életre. Bárcsak engem is valami idétlen arrogáns baromnak neveltek volna,azoknak sokkal egyszerűbb az élet.
2012. nov. 14. 14:44
Én ezt egy kicsit másképp látom. A lány elvan az ilyenekkel éveken keresztül, majd amikor már valami komolyabbat akar, akkor "veszi észre" ezt a típust. Magyarán el lesz cseszve az egész fiatalsága, ha szexelni akar, akkor mehet prostihoz 8amiről persze jobb, ha mélyen hallgat) és majd valamikor 30 éves kora körül lesz rendes kapcsolata. Addig meg verje csak magának. nem gondolod, hogy ez enyhén szólva nem egy bíztató kilátás?
2012. nov. 14. 14:45
Attól hogy elhiszed hogy van egy ferrárid, lesz egy ferrárid???
2012. nov. 14. 15:09
"A lexikonokban a csúnya szónál az én képem virít."
Újabb hisztizés, hogy mennyire csúnya vagyok. Ilyen hozzáállással ne is várj csodát. Mit tegyél? Első lépésként szard le az ilyen hülye p.csákat. Használd ellenük a saját fegyverüket. Minél jobb nőnek hiszi magát, belülről annál bizonytalanabb az illető. Első ránézésre minden emberen van legalább öt olyan dolog, amit fel lehet használni ellene pl. nagy a füle, vastag a szája stb.
Ne hagyd, hogy mások egyfolytában b.szogassanak, mert előbb-utóbb komolyan fogod venni és olyan önértékelési válságba kerülsz, amiből csak nehezen fogsz kimászni.
2012. nov. 14. 16:07
Kapcsolódó kérdések: