Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi itt, aki sem a tinilányoknak, sem a 20-35 közöttieknek, sem pedig a milfeknek és 40 körülieknek sem kell? Mi az oka?
Figyelt kérdés
Vagy ismertek ilyen pasit? Mire fogjátok, a sikertelenségét? Itt is inkább a külső lehet a gond, mind a tinilányoknál, hogy azok is a helyes pasit keresik? Vagy másutt kell keresni az indokot?2012. nov. 12. 08:53
1/24 menta34 válasza:
Azt, hogy "nem kell" ezer további kategóriára is bonthatod, a lényege mindig ugyan az, hogy "nem elég jó" :)
2/24 anonim válasza:
Sajnos nem ismerek ilyet. Pedig szeretnék egyet megismerni, hogy jól po.fán röhögjem...
Te ilyen vagy? Holnap egy sörre meghívhatlak? :P XD
XD
3/24 A kérdező kommentje:
Ha elutasít 20-50 lány, akkor hogyan fogjátok fel? Ti nem voltatok neki elég jó, vagy ő nem volt elég jó nektek és ő nem érdemelt meg titeket?
2012. nov. 12. 08:58
5/24 anonim válasza:
van pl én. oka: kisfiús férfi vagyok.
6/24 anonim válasza:
Én meg fordítva vagyok:/ Alig van olyan lány aki tetszik, ebben az évben csak kettő lány jött be, de azokban is találtam hibát és vége lett:S És nem vagyok meleg mielőtt valaki ezzel jönne.
7/24 A kérdező kommentje:
Lehet csak nem hiszed magadról, hogy meleg vagy, de legbelül az vagy és nem vagy hajlandó bevallani magadnak. Mert nekem kb. minden 3. lány tetszik, de én egyiknek sem.
2012. nov. 12. 09:10
8/24 anonim válasza:
"Ha elutasít 20-50 lány, akkor hogyan fogjátok fel? "
Pl. büdös vagy. Ápolatlan. Tahó.
Talán először magadban kellene keresned az okokat. Hármat felsoroltam.
9/24 anonim válasza:
:D
Attól hogy válogatós, még nem b.zi... :)
Ennyi erővel neked is lehetne mondani, hogy homár vagy, mert még sosem láttak csajjal... Nem?! De.
Nem tudok a kérdésre mit reagálni, mert még sosem volt olyan hogy az egy kezemen lévő ujjaim számánál több csajnál kellett elutasítást kapnom. Átlagosan a 3. beadja a derekát... Ha csak egy éjszakáról van szó...
A kapcsolat más. Annak ki kell alakulnia valamiből... (szerintem)
10/24 ASOT válasza:
Úristen, azok a megállapítások :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!