Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan pasi itt, aki sem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi itt, aki sem a tinilányoknak, sem a 20-35 közöttieknek, sem pedig a milfeknek és 40 körülieknek sem kell? Mi az oka?

Figyelt kérdés
Vagy ismertek ilyen pasit? Mire fogjátok, a sikertelenségét? Itt is inkább a külső lehet a gond, mind a tinilányoknál, hogy azok is a helyes pasit keresik? Vagy másutt kell keresni az indokot?
2012. nov. 12. 08:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
én pl ilyen vagyok. Helyesnek tartanak (átlagnál jóval jobbnak, bárhova megyek a nők/lányok min 80 % bámul, ha hozzászólok nagy tisztelettel szólnak vissza, ezt mondjuk nem tudom miért van), érdekes, intelligens, jó humorú, szívesen meglovagolna a legtöbb lány, a nő, a ratyi, a bármi. De ezzel ki is is fújt a dolog, ennyi. Kapcsolatban nem kellek egy nőnek sem. Rájöttem, hogy mi az oka: nem adom el magam soha semminek. Nem tudok ilyet és nem is nagyon akarok.
2012. nov. 12. 09:30
 12/24 anonim ***** válasza:

akit 50 lány elutasít valami problémája lehet.

Én javaslom vegyél egy rendes öltönyt, parfümöt és adj az első randira ne mekibe vidd hanem mondjuk egy étterembe vacsorázni.

Valami gond lehet veled.

Kezdjük a beszéd stílussal. Olvass könyveket a szókincs miatt illetve olyan könyvet ami a kommunikációrol szól. Légy nyitott mindenre ,de inkább hagyd,hogy a csaj beszéljen. Mindig tudj válaszolni a kérdésére..

Ajtón te mész be elsőnek ő megy ki elsőnek te tartod az ajtót. Amit kinyög ,hogy szeretne azt add meg neki( apróságok... pl gofri egy szál virág stb)

Menj el mondjuk kozmetikushoz randi előtti nap ,hogy rendbe szedjen. Férfi ként sem szégyen ám!

2012. nov. 12. 09:41
 13/24 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést inkább fordítva lehetne fel tenni, mert végül is nem a nők dolga a kezdeményezés hanem a férfiaké, a nők 99%-a az utcán maximum mosolyog meg köszön, és nem fogja fölszedni a pasit! Tehát sok esetben vagy a félénkség az oka a férfiaknál hogy nem mernek kezdeményezni, vagy egyszerűen csak azt mondják, minek nekik barátnő, csak a szex miatt? Akkor már egyszerűbb ha az ember hason fekszik az ágyon és 2-3 perc alatt el spriccel, nem? Vagy nézd meg, vannak olyan fiúk akiknek az összes barátjuk majdnem lány, de ez még sem azt jelenti hogy most kapcsolatot szeretnének akárkivel is.

23/f

2012. nov. 12. 09:55
 14/24 anonim ***** válasza:

"nem adom el magam soha semminek."

Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben?

2012. nov. 12. 11:14
 15/24 anonim ***** válasza:
mit fejtsek ki ezen? hitetlen, magamnak való ember vagyok, aki nem közvetlen, nem nyitott és nem jó fej.
2012. nov. 12. 13:08
 16/24 anonim ***** válasza:
Valaki írta, hogy ő is a kisfiús és azért nem kell senkinek. Hát én is ilyen vagyok, csak a kislányok tapadnak rám, buliban is 13-14 évesek jönnek rám, én meg nem vagyok pedofil huszonévesen, úgyhogy nem találok olyan nőt, aki elfogadna így is, szóval én már nagyon gátlásos is vagyok és rondának tartom magamat, annak ellenére, hogy azért nem egy lány nevezett már helyesnek is, de mondom nem vagyok pedofil, kislányokkal nem kezdek.
2012. nov. 12. 14:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem baj az, kérted volna el az e-mail címüket, várnál 2-3 évet, és akkor mondanád hogy jöjjetek nyuszijaim :) A másik meg az hogy lehet ismerkedni ugyan úgy egy 13-14 éves lánnyal is, ahhoz még dugni sem kell, amúgy meg ha egy 14 éves éretlen paraszt dug 14 éves lányt, a lánynak nem biztos hogy jobb lesz, mint egy néhány évvel idősebb valakivel, meg a törvények is furcsák, ha egy lány már betöltötte a 16-ot lehetsz te akárhány éves, nem bünteti a törvény, viszont egy 15 éves lány hiába nézne ki 20-nak is, vagy még idősebbnek is mint te, ugyan úgy te számítanál pedofilnak, valójában csak gratulálni tudok azoknak akik ilyen briliáns törvényeket hoznak, biztos a saját szexuális életükkel van valami komoly probléma :)
2012. nov. 12. 15:53
 18/24 anonim ***** válasza:

76 %, szerintem ez még semmi, az USA-ban ettől sokkal idiótább törvények vannak. A múltkorában a Miami Helyszínelőket néztem, a srácot be akarták csukni, mert kiskorú lánnyal szexelt. Azt hitték, a csaj 14 éves, aztán utána kiderült, hogy 16. A srác pedig 23 volt, ami miatt teljesen törvényes volt a viszonyuk, mivel 16 éves ott 24 év alattival lefeküdhet. De ha ugyanez a srác 25 éves lett volna, akkor meg becsukják.

Hülyék ezek az amerikaiak.

2012. nov. 12. 18:48
 19/24 Thom12 ***** válasza:

Azért örülök, hogy 20-50 elutadítás is gond

neked, ha eljutsz oda, hogy 10 éve minden

nő (korú és kinézetű) elutasít és a lista 2000!

fölé emelkedett, na és még nem lettél öngyilkos

akkor tényleg meghóvlak egy sörre!

2012. nov. 16. 02:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Thom12, ez most komoly? Ez már valami rettenetes szám!
2012. nov. 16. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!