Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon szánalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon szánalmas vagyok, ha erre vágyom?

Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm, pedig már huszonéves vagyok és most már tényleg nagyon érzem nem csak a feszültté, de szeretet és szexéhessé is tesz ez. Állandóan szeretgetnék lányokat, és éjjel-nappal szexelhetnékem is van emellett, de titkolom, mert eléggé szégyellem. Otthon is inkább azt kamuzom, hogy nem kell barátnőm, jó egyedül, pedig valójában csak szenvedek. Már ott tartok, hogy egy nyamvadt ölelésért is bármit megadnék szinte, csak jó lenne már érezni, hogy valakit szerethetek és, hogy valaki viszont szeret. Fáj, ha szerelmes párokat látok, én is vágyom már társa, nem értem miért nem jön el az a lány, akit keresek.
2012. nov. 12. 13:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Eleget szívtam már élőben, midnen lánynak jó pasi kell, a net azért is jobb, mert ott nem egyből pofára ítélkeznek a lányok sem sokszor.
2012. nov. 12. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Ja mert a neten másnak adhatod ki magad mint amiylen élőben vagy:d Dicséretes. Csak az a bökkenő hogy chetnél többre úgysem leszel képes nála ha élőben meg majd elhajt a francba.

Akinek 1 barátja sincs akivel el tudna menni buliba vagy valami az egy lúzer... Nekem is 1 barátom volt, akivel tartottam a kapcsolatot azt most hogy elkezdtem eljárogatni vele és az ő társaságával egyre több jó arc embereket ismerek meg. Ha nincs barátod ismerkedj basszus. Nem olyan nehéz...

2012. nov. 12. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező! Az élet is maga a szívás. A kérdés az hogy sírva fogadott el vagy leszarod és mész a saját fejed után mint a legtöbben teszik is.
2012. nov. 12. 16:11
 14/14 anonim válasza:
Ja èn is igy vagyok vele de ha elmenél discob akkor egy csókt biztos h kapsz xD 14/F
2013. jan. 4. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!