Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg szánalmas?
Sziasztok!
20 év alatti budapesti lány vagyok. Egy éve nincs barátom, és ma láttam egy, a rapidrandival kapcsolatos videót. Miért szánalmas az a személy, aki egy ilyenre megy el? Mivel rosszabb, mint ha valaki mondjuk szórakozóhelyen, interneten, házibuliban ismerkedik? Oké, nyilván nem dicsekednék el vele... :D De ha megkérdeznék, honnan ismertem meg a párom (ha mondjuk bejönne ez az ismerkedési forma), nem tagadnám le.
nem volt mindig internet, vagy ha volt is nem volt mindig mindenki számára elérhető...
élőben a legjobb ismerkedni ha nem egy tutyimutyi az ember és van egy kis önbizalma, mert ott a leggyorsabb és legtisztább.
De Ahogy az 1-es is írta, ha megtaláltad a párod és boldog vagy vele! Akkor teljesen mindegy, hogy hol leltetek rá egymásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!