Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szánalmas ez kicsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szánalmas ez kicsit?

Figyelt kérdés
Mikor ebbe a kategóriába írok,nem érzem magam egyedül,olyan mintha valami társaságban lennék,és ettől megnyugszok,nem érzem magam magányosnak.Nem durva ez,hogy egy netes oldal adja meg ezt az érzést?Vagy csak én vagyok így ezzel? :)
2012. aug. 3. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Vagy van valaki a hátad mögött!
2012. aug. 3. 22:38
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Damn. Még egy kiberkölyök. =))) ahelyett hogy kitolnád az orrod a házból ismerkedni. Jöhet a lepontozás.
 3/12 anonim ***** válasza:
Mehetsz anoním körökbe is álnévvel.
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha az zavar kirakhatom a nevem is :D Lószart érsz vele.
2012. aug. 3. 22:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a kérdezőnek írtam.
2012. aug. 3. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
én is szeretek ide járni, válaszolgatni meg olvasni a kérdéseket és a válaszokat. inkább csak elfelejted szerintem, hogy nincs párod. nincs abban semmi rossz, ha netes oldal adja meg, de nem ártana a való életben barátokat keresni, olyat akit ismersz is meg egy barátot/barátnőt nemtől függően
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is kb. így vagyok ezzel.Ha trollkodnak is akkor is csúúúcs ez az oldal!Kicsitõl nagyig,minden korosztály megtalállható.Nem nyalizni akarok de gratula a fõadminnak és a modiknak is.
 8/12 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten felfoghatjuk társaságnak az itteni közösséget, bár csak annyira, amennyire tömegközlekedésben a többieket utastársnak szokás hívni, pedig nem vagyunk velük társak, csak egy szakaszon közös helyre visz minket a jármű. Amúgy én is a magányomat próbálom itt oldani :/
 9/12 Hole Hunter ***** válasza:
Ráadásul a "család" nagyobbik fele troll...:D
2012. aug. 3. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Kib.szott kocka vagy!
2012. aug. 3. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!