Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyunk szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyunk szerelmesek olyanba, aki lenéz és szánalmas alaknak tart?

Figyelt kérdés
Bár korábban kedvesnek találtam és mindenről elbeszélgettünk, az ilyen dolgaira csak mostanság jöttem rá. Lehet, hogy csak egy ideálba vagyok szerelmes?
2012. okt. 21. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
A tudatalattidban van a válasz. Vizsgáld meg hogy a fateroddal (már ha lány vagy), milyen volt a kapcsolatod kicsi korodban...
2012. okt. 21. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Azert mert meg kislany vagy. Majd ha nagyobb leszel megtanulod az agyadat is hasznalni a parvalasztasban. Most nem sertegetni akarlak, velem is volt hasonlo.
2012. okt. 21. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!