Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 1 év után is rá vágyom? (többi lent. )
Volt egy srác, akivel majdnem 1 éve találkoztam egy buliban. Már első látásra teljesen ledermedtem, megállt a szívverésem, meg ami szokott ilyenkor.. :-) Rengeteget beszélgettünk, és tökéletesnek láttam. Tudtam hogy nem volt az, sem külsőre, sem pedig belsőre, de valahogy mégis megfogott. Aztán -részben az én hibámból is, nem lett semmi belőle.
Azóta összefutottunk egyszer kétszer, és még most is ugyanúgy kalapál a szívem, mikor meglátom, és látom rajta, hogy ő is zavarban van, vigyorog,stb.
Azóta nem tudok egy férfira se úgy nézni, mint régen. Ha kikezd velem valaki, csak arra tudok gondolni, hogy nekem Ő volt a tökéletes partner.
Szeretném teljesen elfelejteni. De mégis hogyan? Már annyira halottügy, és tovább akarok lépni.
Segítsetek!!!:'(
Ha összejössz vele, ha nem, valószínű, h sosem fogod teljesen elfelejteni, ha 1 éven keresztül nem ment.
De az idő majd tompítja az érzéseket :)
2.:)
Az szép, gratulálok, hogy neked összejött :)
3.Pont az, hogy nekem volt tökéletes, és azért nem akarok vele összejönni, vagyis nem mernék kezdeni nála, mert amúgy sem vagyok kezdeményező típus, nameg a másik, hogy valószínűleg hülyének is nézne :S
egy próbát azért megér, nem?;) ha meg nem jön össze, lehet hogy könnyebben el fogod tudni felejteni
(3.kommentelő voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!