Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tiltott gyümölcs után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tiltott gyümölcs után vágyom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki kapcsolatban él. Régebb óta ismerjük egymást, de nagyon jó viszonyba kb egy hónapja kerültünk. Azóta beszélünk msnN, sok mindent tudunk egymásról, mint ahogy azt is, hogy mindketten érzünk valamit a másik iránt. A barátnője szőke hajú és kék szemű, én barna hajú és barna szemű, és neki inkább az olyan lányok jönnek be mint én. Tegnap előtt házibuliban voltunk, és smároltunk. Nem bírtunk egymásnak nemet mondani, de ez inkább az ő szemszögéből rosszabb, felőlem inkább csak tiszteletlenség a barátnője iránt. Nagyon bejön nekem, és tudom, hogy ez kölcsönös. Azóta folyamatos smsezgetések, és msn. Nagyon kívánom őt, és szeretnék vele lenni. Ne csináljak addig semmit amíg van barátnője?? Igazándiból nem szereti a lányt, csak megszokásból van vele. De én már nem bírok várni, kitudja hogy mikor fogja őt ott hagyni. Mit csináljak??!! Nagyon szenvedek, és tudom hogy ő is. Annyira már ismerem őt. Aki volt már ilyen helyzetben az kérem segítsen. Aki nem, az meg próbáljon. Előre is köszönöm az értelmes, hasznos válaszokat. Ha fontos, én 21 L, ő 33 F.
2009. szept. 21. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
"kitudja hogy mikor fogja őt ott hagyni."=a barátod.
2009. szept. 21. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nehéz így az biztos.

Én voltam benne,annyival volt bonyolultabba dolog,hogy nős volt:(

Rajongtam érte, és ő is viszont, de tudtam sosem hagyná el a gyerekeit értem.Igaz nem is akartam.

Aztán egyszer csak kiléptem a dologból,talán meguntam,hogy csak félig az enyém,hogy nem szerethetem szabadon, nem vállalhatom fel nem tudom, de elhagytam.

A mai napig haragszik rám,ha összefutunk izzik a levegő közöttünk.Inkább kerülöm,azóta komoly kapcsolatom van.

Szóval ennyit a történetemről.

Szerintem beszélnetek kellene.Nálatok nincs család aki miatt maradnia kell.Ha tényleg szeret, válasszon téged.

Én nem mennék bele még 1x olyan kapcsolatba ahol titkolni kell...áááá,szerintem te sem tedd,csak még jobban szenvednél.Gondolj bele, gyötrödnél ha nem veled van,töprengenél vajon mit csinálnak együtt,van-e köztük kapcsolat testire gondolok.

Álítsd választás elé, ha fontos vagy neki téged választ.

Ha a másikkal marad, akkor nem érez semmit!

Én így gondolom.Remélem érthető vagyok:)

2009. szept. 21. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem szereti akkor mond meg neki h hagyja ott a csajt és akkor összejöhettek! Sztem addig ne csinálj vele semmi komolyabbat, mert mi van ha odaadod magad neki, ő meg másnap benyögi h mégis a csaját szereti és vele marad?? Úgyhogy sztem először bizonyítson!
2009. szept. 21. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Háát a srác akkor gyenge jellem. Adj neki aztán csizma! Úgyis kiderül mikor fogja kivágni a nőjét érted...talán soha... Minek egy ennyivel idősebb pacek?
2009. szept. 21. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szereted és akarod őt (nemcsak egy-két alkalomra), akkor mond meg neki hogy szereted, és kérd meg hogy döntsön köztetek. Ha nem téged választ, akkor sajnos minden valószínűség szerint (és a sajnálatos tapasztalatok szerint) igyis ugyis visszamegy, ha meg is történik a dolog.

Ezért nem érdemes belemenni semmibe, kivéve ha neked megfelel, hogy a kalandja után visszamegy a biztoshoz, mert bizony ezesetben ennek kockázatát vállalnod kell, mert legtöbbször ez történik!

2009. szept. 21. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni,de vajon miért nem beszélte meg már a barátnőjével ezt a dolgot?Miért nem szakított vele eddig?Egyébként meg,szerintem Téged ő egy fiatal,naiv kis fruskának tart.Ne haragudj,de szerintem csak játszik.Jó lenne ultimátumot adni neki.Ha ezek után sem hagyja el a barátnőjét,akkor felejtsd el!
2009. szept. 21. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem fontosnak tünik a kor is, bizony 33 éves férfi sokkal érettebb tapasztaltabb, és nagyon könnyen lehet, hogy kihasználja a helyzetet, játszik veled, hiszen nyilván jó érzés neki, hogy egy ilyen fiatal lánnyal kezdhet. Persze ne legyen igazam, de ezesetben meg téged fog választani ugyis, ha döntésre viszed a dolgot. Amugy gondolkodj kicsit az ő fejével: ő triplán élvezi a helyzetet, élvezi a régi csaj biztonságát, az új fiatal csaj által nyújtott kalandot, és mindenközben don huannak érezheti magát, akiért rajong minden korosztály, és szegénynek jajj dönteni kéne, de nem megy, mert ő mindenkit szeret :) aztán ha sikerült összejönni veled, akkor három dolog történhet 1. kiélvezi a kalandot, megállapítja mekkora hódító, és visszamegy a régihez, 2. húzza az időt amíg lehet, és élvezi hármas felállást, 3. egy idő után kidobja a régit és esetleg téged is, de jó esetben összejön veled. Ennek legkisebb a valószín üsége, de ha mégis, akkor egész kapcsolatok alatt (akár egész életetekben) ott lesz benned, hogy az alatt az idő alatt a másikkal is találkozott, lefeeküdt megcsókolta... most lehet hogy erre nem is gondolsz, de ha tényleg összejössz vele, akkor később egyre szarabb lesz ez a tudat...

Egyszóval ezeket gondold meg, mielőtt döntessz, szerintem jobban jársz, ha nem jössz össze vele, hanem döntésre viszed a dolgot (adsz neki pl 2 hetet, 1 hónapot, döntse el, addig esetleg ne is találkozzatok, hagy főjön kicsit ő is a levélben, hagy tudja eldönteni téged akar-e)

2009. szept. 21. 18:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, sokat segítettetek! Át fogom gondolni a helyzetet. Nem csalta meg még soha egyik barátnőjét sem, nem hiszem hogy a mostanit megcsalná, bár azt mondta erős a kísértés. Ha velem szeretne lenni akkor szakítani fog vele. Különben meg a lány 23 éves, nem sokkal idősebb, mint én. A korkülönbséggel nem lesz gond, nekem előtte volt egy 5 éves kapcsolatom, aki 10 évvel volt idősebb nálam, ez a 12 év, mintha nem is változna semmi. Ettől tehát nem félek. Mégegyszer köszönöm.
2009. szept. 22. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!