Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem ez vagy csak a tiltott gyümölcs mindig édesebb?

Figyelt kérdés

Állandóan csak rágondolok a nap 24-órájában mindig itt van a fejemben.Pedig ő se és én se vagyunk szabadok.

Napi szinten sms-ek és mindennap beszélünk telefonon.Ő is és én is ugyanazt érezzük egymás iránt.Szerintetek ez lehet szerelem vagy csak menekülés egy boldogtalan kapcsolatból?

2011. jan. 16. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
És miért nem szálltok ki a boldogtalan kapcsolatból...?
2011. jan. 16. 18:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert van egy gyerekem akitől nem akarom elvenni az apját.De élni se tudok így boldogtalanul.Csak most még a gyerekem érdekeit nézem,nem tudom meddig bírom.Tetejébe mindenki elítélne mert én lennék a szar,szemét amiért ilyet csinálnék.:(:(
2011. jan. 16. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
A gyereknek sem jobb, ha boldogtalan családban nő fel, és nem csonka családban.
2011. jan. 16. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
És ne zavarjon, hogy más mit gondol rólad.
2011. jan. 16. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Csak azzal foglalkozz hogy neked mi a jó !:) Én is most egy olyan pasival ,hát nem tudom mi erre a jo szó talán a szerető... szóval van felesége,gyerek nincs szerencsére, és velem akar lenni amiért mindent meg is tesz, kivéve azt hogy elválik,mert azt mondta hogy azt nem teheti meg egyszerűen...bár ennek az okát nem értem...én nem is várom el h miattam elváljon de viszont maga miatt! szoval te döntsd el h neked mi lenne a jo :) és mit szeretnél,szeretnétek!!
2011. jan. 16. 21:02
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Úristen! Neked elmentek otthonról vagy mi?

Elárulom, gyerekkel is el lehet hagyni egy pasit az apát! Egy gyerek nem old meg semmit. Sőt csak rosszabb lesz és nehezebb. Ne a gyerek miatt maradjatok együtt!

Ezt a baromságot felejtsd el hogy "nem akarom elvenni az apjától"

Hol élsz te a 19.sz.-ban?

Kicsit gondolkozz el, hogy hátrelevő életedet hogy is gondolod!

Boldogtalanul és csak a napi gyerekaltatás lesz a boldog perc, vagy az is mikor egy olyan pasi mellé fexel le utána akinek vágysz az ölelésére!

2011. jan. 16. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!