Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon szánalmas vagyok, ha erre vágyom?
Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm, pedig már huszonéves vagyok és most már tényleg nagyon érzem nem csak a feszültté, de szeretet és szexéhessé is tesz ez. Állandóan szeretgetnék lányokat, és éjjel-nappal szexelhetnékem is van emellett, de titkolom, mert eléggé szégyellem. Otthon is inkább azt kamuzom, hogy nem kell barátnőm, jó egyedül, pedig valójában csak szenvedek. Már ott tartok, hogy egy nyamvadt ölelésért is bármit megadnék szinte, csak jó lenne már érezni, hogy valakit szerethetek és, hogy valaki viszont szeret. Fáj, ha szerelmes párokat látok, én is vágyom már társa, nem értem miért nem jön el az a lány, akit keresek.
Az viszont szánalmas, hogy ahelyett, hogy tennél érte valamit, ide jössz siránkozni ...
2012. nov. 12. 13:19
2/14 anonim válasza:
Sokat vársz. Így van, tenni is kell valamit. 1-2 lány bepróbálkozásánál is többet, főleg ha már ennyire szeretnél valakit.
Keresgélj az ismerőseid között, vagy járj el olyan helyekre, ahol könnyedén szóba tudsz elegyedni velük. Ismerkedj minél többet, maximum lesz pár csaj haverod vagy soha többé nem látod őket, szóval nincs rizikó. :D
2012. nov. 12. 13:21
3/14 anonim válasza:
Menj már ki péntekenként a haverokkal bulizni. Ne csak a gép előtt ülj és siránkozz hogy nem jutsz puncihoz ha nem is teszel érte semmi. Ez a szánalmas...
2012. nov. 12. 13:28
4/14 anonim válasza:
második,egyet kifelejtettél:durva lekoptatás,ezt
direkt hagytad ki?-.-
nejázd már a hülyét,bepróbálkozik egy csajnál utána a
fél kisváros rajta röhög
2012. nov. 12. 13:29
5/14 anonim válasza:
Ez nem is kérdés, hanem hirdetés. Árulod a testedet:P
2012. nov. 12. 13:32
6/14 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem próbálkozom. Sőt már bele is betegedtem, hogy naponta ráírok különféle lányokra, mióta élőben csúnyán megalázott egy lány, azóta már nem merek kedzeményezni személyesen és nagyon rondának érzem magamat, de neten azért minden nap ráírok néhány lányra, de valahogy a lányok nem igazán vevők az ismerkedésre vagy, aki igen annak nem vagyok az esete, esetleg a randin látom rajta, hog ynem jövök be neki és hagyom a fenébe, utána nem is keresem többet inkább.
2012. nov. 12. 14:12
7/14 anonim válasza:
"naponta ráírok különféle lányokra"
Az aztán egy ismerkedési forma, barátom! :-P
Ha ilyen vagy és ennyi telik tőled, akkor mit vársz?
2012. nov. 12. 14:17
8/14 anonim válasza:
Te nem tudod milyen a real time? B*szd ne neten ismerkedj már az k*rva gáz. Ha alapból nem tudsz csajt keresni akkor nem ott fogsz találni ha nem az utcán. Vannak barátaid, ismerőseid akikkel szívesen eljárkálnál vagy elhívnak. Menj el egyszer velük bandázni pénteken azt csajozzatok , nézd meg ők hogy tolják aztán tanulj mert így sosme lesz csajod és a végén még homár leszel...
2012. nov. 12. 14:51
9/14 anonim válasza:
utolsó nekem nincsenek haverjaim és senki nemhV sehova
akkor micsináljak?
2012. nov. 12. 14:52
10/14 anonim válasza:
ragyafej21:
Nekem sincsenek, mert nemrég költöztem új városba és senkit nem ismerek. Ez viszont nem gátol meg abban, hogy eljárjak ismerkedni és csajozni :-P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!