Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan kéri, hogy foggyak le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kéri, hogy foggyak le?

Figyelt kérdés

Huszonévesek vagyunk, pár hónapja ismerjük egymást, 3 hete járunk hivatalosan is.

Mikor oda került a sor, hogy először levetkőztünk egymás előtt, utána mondta, hogy neki jobban tetszene, ha vékonyabb lennék.

168 cm vagyok és 60 kg, nincs rajtam háj sehol máshol, egyedül csak a hasamon. Ez is csak a hasam alján, és a csípőmig már nem ér el a zsírpárna.

Felöltözve éppen csak az látszik, hogy nem teljesen lapos a hasam, hanem van ott egy kis fogni való.

Azt mondtam neki, átgondolom.

Ti mit tennétek?

De most egyre inkább úgy érzem, hogy nem is akarok fogyni, mert így jól érzem magam. Egyébként egy átlagos, kedves arcú lány vagyok, sokan azt mondják rám "helyes".

Koplalni nem akarok. Azt eddig is megtettem, hogy nem eszem este 6 után, hetente eljárok úszni, és minden este tornázom 20 percet. Kifejezetten hasat terhelő gyakorlatból amúgy se végezhetnék sokat, mert elég nagy gerincferdülésem van.

És azt sem akarom, hogy a durva fogyókúra miatt a karom, a combom, a mellem, vagy a fenekem legyen vékonyabb, mert a hasamon kívül sehol másutt nincs rajtam plusz zsír, vékony lenni pedig nem akarok, jól érzem magam így.

Most mit tegyek? Mondjam neki, hogy "megszoksz, vagy megszöksz?"

2012. nov. 12. 12:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Azt mondta, hogy "foggyáá le", vagy azt, hogy "jobban tetszene, ha vékonyabb lennél"? Utóbbinak is lehet olyan értelmet adni a hangsúllyal, hogy az előbbit értse rajta az ember, de mivel nem ezt írtad, így még feltételezhető, hogy nem is akart ő annyira rosszat, csak elmondta egy gondolatát. Persze rosszkor, ebben egyetértek. Innen látatlanban viszont még nem akasztanám fel szegényt. Namindegy, ezt neked kell tudnod.

Viszont:

A fogyásos tévhitek itt is megvannak, és ha ezek tartanak vissza attól, hogy netán lefogyj (akár a jövőben), akkor azokat helyesbíteni kell.

"Koplalni nem akarok." - Nem is kell, nem így kell fogyni, csak a szénhidrátot kell visszavenni, és odafigyelni, hogy a kevés miből van, mellé sok hús és zöldség.

" hogy nem eszem este 6 után" - orbitális, iszonyatos, ipari méretű marhaság! Csak azt éred el vele, hogy reggelig jó tápanyaghiányos állapotba kerülsz, éhesen alszol, emiatt rosszul, és ugye a koplalástól a test megijed, elkezdi lebontani az izmokat, és növelni a zsírraktárakat... [link]

" hasat terhelő gyakorlatból amúgy se végezhetnék sokat," - nem is kell, csak tán nem azt gondolod, hogy a felülésektől majd lemegy a zsír a hasadról? Ipari tévhit 2.0, helyi zsírégetés nincs, és semmiféle gyakorlat nincs hatással a dolgozó izom feletti zsírrétegre.

"mert elég nagy gerincferdülésem van." - akkor remélem megy valami speciális torna, mert állítólag 10-15 év múlva betojsz a fájdalomtól (: Engem is ezzel riogatnak... a törzserősítő izmokat igencsak ajánlatos megedzeni, persze orvosi felügyelettel.

2012. nov. 12. 14:32
 22/24 anonim ***** válasza:

Magukból indulnak ki, nézz oda, nekik máson se jár az eszük, mint hogy "gyúrunk, hogy tetszünk a csajoknak", stb.!

Közben a legtöbb csajnak nem is tetszik a túl kigyúrt.

Tehát azt hiszik, mi is olyanok vagyunk, mint ők.

Le ne pontozzatok, irónia! :D

2012. nov. 12. 14:59
 23/24 anonim ***** válasza:
Dehogy kéri jogosan! Ez egy hülye! Tök szexi egy kis poci.
2012. nov. 13. 23:09
 24/24 anonim válasza:
szerintem kritizáld meg te is amikor le van öltözve vmilyét...aztán beszéld meg vele ha ő is változtat akkor te is...pl a füle alakját,vagy a karja hosszát,ilyesmi :)
2012. nov. 25. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!