Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz valakivel úgy csókolózni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz valakivel úgy csókolózni hogy nem járunk?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom, szoktunk csókolózni meg minden, de nem járunk. Nem is szeretnék, féltem a barátságunkat, közben meg imádom. Ez gáz? Vagy mi legyen?

2012. nov. 11. 22:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%
Bocs de ha a fiú nem vállal mint barátnőt, akkor csak ingyenk*rva vagy... Nagyon lealacsonyító helyzet egy nő számára, akármilyen cukormázas sztorival magyarázod a bizonyitványt. Vagy járjatok, vagy ne smároljatok. A barátok nem smaciznak.
2012. nov. 11. 23:06
 12/24 anonim ***** válasza:

11-es (az Előttes író is én vagyok), figyelj, én egyetlen fiúval sem beszéltem le, hogy mi most egy pár vagyunk, de egy ilyen viszonyból magától értetődik. És nem írta le a kérdező, hogy nem vállalja fel őt. Nekem jóbarátom is volt sok, akivel csak kettesben barátkoztunk, és nem jött velem társaságba, mert introvertált volt. Akkor az mi? Ingyenérzelmikurv.ság?:) É mégis melyik fél részéről? Mert a fiú pont abban a helyzetben van, mint a lány. Akkor most min múlik, hogy melyik fél a kurv.? Mind a ketten nem lehetnek egymás k.rvái..:) Vagy igen? XDD

És ha a barátok egyneműek, nem csókolóznak, de mással nem találkoznak, azaz "nem vállalják fel egymást" (Szerinted), akkor az mi vajon a Te logikád szerint? XDD

2012. nov. 11. 23:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Mellébeszélsz 12-es. A kérdező maga írja, a kérdése leírásában, hogy nem járnak. Ha egy lány smárol egy fiúval, akivel nem jár, akkor az ingyenk*rva, másnéven ribi. Ehhez nem kell több magyarázkodás.
2012. nov. 11. 23:55
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

13, Te beszélsz mellé.

1. Miért nem a fiú a ribi? A fiú is pont ugyanúgy smárol a lánnyal, hogy nem jár vele.

2. A lány SZERINT nem járnak. Valójában pedig csak nem beszéltek róla. Nem tudhatjuk, hogy a fiú nem úgy gondolja-e, hogy járnak. Nekem mindegyik kedvesem így gondolta (és én is9, hogy EZ a fajta viszony a járás.

2012. nov. 11. 23:59
 15/24 anonim ***** válasza:

*De a 10-es hozzászólásoddal egyetértek: ők már nem barátok. De nem is járnak, ebben tévedsz. Hanem a lány a fiú ingyenk*rvája. Ilyenkor többnyire a fiú a ludas, a lány csak a bizonyítványát magyarázza.

Hol marad hát a női tisztesség, becsület és tartás?

2012. nov. 11. 23:59
 16/24 anonim ***** válasza:
Valaki csúnyán kihasznál valakit, ez tény.
2012. nov. 12. 00:00
 17/24 anonim ***** válasza:

Miért?

Egyáltalán nem értem a gondolkodásodat.

2012. nov. 12. 00:02
 18/24 anonim ***** válasza:

14 akkor Te is csak titokban csókolóztál a fiúkkal, de nyilvánosan nem vállaltak? Elég gáz.

A járás azt jelenti, hogy egyrészt konstatáljuk, hogy jé mi járunk, másrészt meg ennek látható jele van pl. járnak. Nem csak titokban reszelgetnek.

2012. nov. 12. 00:04
 19/24 anonim ***** válasza:

Ők barátok, tehát együtt járnak rendszeresen szórakozni.

Mi meg mondtuk, amikor olyan helyzet volt, hogy a barátnőm, a kedvesem ezt mondta, odament, stb., de egymás közt nem kellett kimondani, nem volt erről megállapodás soha életemben egyetlen kapcsolatomban sem, pedig elmúltam 40.

2012. nov. 12. 00:09
 20/24 anonim ***** válasza:

Szóval definiáld már a járást légy szíves.

Ha valakiről mindenki tudja, hogy a kedvesem, de nem megyünk el sehova, mert csak otthon töltjük együtt az időt, az akkor most nem párkapcsolat, hanem titokban reszelgetés? Vannak, akik 60 éven át házasok és nem mennek sehova.

Ha meg valakivel mindenhova kijárok, színházba, moziba, társaságba, de nincs köztünk intim viszony, akkor az még járás szerinted?

2012. nov. 12. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!