Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van (: amikor járok valakivel, nem szeretek vele mások előtt csókolózni, puszi ilyesmi)?
nem tudom miért van ez,kérlek segítsetek
amikor járok valakivel,nem szeretek vele mások előtt csókolózni,puszi ilyesmi
úgy gondolom, hogy függök nagyon más véleményétől,ezért nem tudok
szégyellős vagy.Igazad is van.
Rátok tartozik csak
neeeem!! ez egy nagyon jó szokás tőled, őrizd meg!
én speciel nagyon utálom, amikor egyetemen előadáson negyed órát nem bírnak ki cuppogás nélkül, meg beszélek valakihez, és akkor összehajolnak a mondandóm közepén és elkezdik enni egymást. szóval semmi baj nincs ezzel, hogy ilyen vagy, bár minden ismerősöm ilyen lenne!
Hát azért túlzásba se kell esni... Én nem tartom igényesnek mások előtt való csókolózást, de egy puszi, ölelés azért nálam simán belefér, persze nem folyamatosan ezt csinálni... nem scak ezért vagyok valakivel együtt, ezeket leginkább négy fal között, vagy valahol kettesben... De nincs baj veled, ez nem rossz dolog :)
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!