Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókolsz? Milyen csókot szeretsz? Azt ahol felfaljatok egymást vagy az egyszerű szájra puszi? Mennyi ideig szoktatok csókolózni? Kort is
felfalós csókból azt szeretem, amikor rövid de intenzív. Amúgy pedig 90%-ban a gyengéd érzelmes lassú csókokat szeretem, felváltva a szolíd csók és a szájrapuszi szerűségek. Amikor csak a partner ajkát harapdálom és fordítva :)
18/L
Változó. Néha szertem a felfalós csókcsatákat, néha viszont csak a nagy lágy, nagyon gyengéd, nagyon pihepuha csókot kívánom.
19/L
"vadul nyelvesen" zene mellett ahw *-*
különben helyzettööl is függ..
Nagyon változó mikor milyet szeret az ember. Helyzettől és hangulattól függ. Igazából én a hosszú, heves csókcsatákat szeretem nagyon, amikor ki tudom zárni a külvilágot és olyan, mintha csak lebegnénk valahol a semmiben, ilyenkor az időről is megfeledkezem. Volt már olyan, hogy 2 órát álltunk kint a ház előtt és csókolóztunk a barátommal.
21/L
Én 90%-ban a lassú, szenvedélyes nyelvest szeretem. :) Meg amikor csak adok egy gyengéd hosszú szájrapuszit..vagy kapok:) Játszadozni a másik ajkával...hmm:)
De néha azért jó a gyors smaci is ha már nagyon fel vagyok tüzelve :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!