Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14-20éveseknek hogy kell bemutatkozniuk? Fiúnak és lánynak? Kézfogás vagy puszi vagy mindkettő?
ja, de ha meg lepróbálom puszilni a vadidegen lányokat inkább hülyén néznek rám
tapasztaltam
az ilyenkorú lányok/fiúk még aligha befolyásos emberkék.én ilyen korban szöveggel elintéztem a bemutatkozást ha fiúk kezet nyujtottak vagy lányok az arcukat tartották akkor úgy viszonyultam a dologhoz
egyébként nekem tök fura volt mikor középiskolában koedukált osztályba kerültem.ugye 1-4osztályig voltak lány osztálytársaim és kvázi még verekedtünk velük.5-8osztályig csak fiú osztálytársaim voltak.nos mikor 9.ben újra lettek lány osztálytársaim és puszilkodva köszöntek az tök fura volt ezek után
szerintem az a legjobb ha csak köszönsz és mosolyogsz, nem a köszönéssel kell elsőre benyomást tenned rá, ha kicsit többet beszélgettetek vagy valami és el akar köszönni, lehet odahajol pusziért, de ha nem: tréfásan megkérdezheted tőle "Itthagysz és még 1 puszit se kapok? -Hát ez szép" majd odajön ad puszit, legközelebb már indíthatsz puszival nem fog meglepődni, vagy ahogy előttem modnták "hülyének nézni"!
de ha különösképpen nem akarsz vele megismerkedni, meg tökjó benyomást tenni, akkor simán elég a köszönés, az olyan átlagos...
Tehát először csak elköszönéskor adj puszit, és valahogy add a tuttára h ez a célod, mert még a végén nem tudja mire vélni a dolgot:D
Fiuval kezet fogok , "orvendek"
Lanynak meg annyit mondok, hogy orvendek, esetleg peace jelet mutatok, bar ez lehet csak nekem all jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!