Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor legelore fogok csokoloz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor legelore fogok csokolozni valakivel akkor eszre fogja venni, h meg nm smaroltam?

Figyelt kérdés
Mar 16 eves vagyok es meg nem smaroltam:(...eddig egy ``baratnom volt`` amikor 14 eves voltam es o 12 volt, de akkor o nem akart csokolozni...azutan nem volt kapcsoltom, de bulikba sokszor lett volna alkalmam smarolni csak attol felek, h eszre fogjak venni,h meg nm smaroltam. Segitenetek? megkerlek elmagyaraznatok,hogy kb. hogyan kell csinalni? 16/F koszi:)
2010. ápr. 18. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
igen
2010. ápr. 18. 14:01
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Lovak vagytok bazeg, hogy legelőn csókolóztok?
2010. ápr. 18. 14:04
 3/9 anonim válasza:
Hát ha nem bénázol annyit szerintem nem fogja észrevenni. Én se mondtam el a barátomnak, hogy még nem smaciztam... és nem vette észre asszem, mert még mondta is hogy milyen jól csókolok, szal ennyit erről.(akkor 13 voltam)
2010. ápr. 18. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Jogos. :D:D
2010. ápr. 18. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
hát ez gáz....már bocs...keress vki olyat akivel az életbe töbet nem találkozol mert nagy az esély a kudarcra. Mellesleg senki nem fogja megtudni és még tanulsz is belőle.
2010. ápr. 18. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:

miért lenne gáz? :D

nemááá nehogy te monde meg másnak mi a gáz és mi nem gáz

Szánalmas, be vagytok zárva a mai társadalmi normák által felállított kalitkába! Ki mondja meg, hogy mi gáz ciki stb. és mi nem az? A társadalom, a többség? egy francokat!

Egyéniségek vagyunk egyéni értékekkel, nincs két egyforma ember. Útálom ha meg kell felelnem olyan elvárásokank amiket alaptalanul és haszontalanul állítanak elém.

Légy önmagad, ne szégyelj semmit, sz.rj a világra és ne zavarjon, hogy 16 évesen még nem csókolóztál.

Majd fogsz még eleget, és nem biztos, hogy az első alkalomal észreveszik, hogy neked ez az első. Senki sem egyforma lehet, hogy csak az jut a párod eszébe, hogy máshogy csinálod mint ahogy ő szeretné vagy megszokta, de majd egymáshoz igazodtok idővel. :)

2010. ápr. 20. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki semmi!Esetleg majd ha tapasztalod csiszolsz rajta,ha kell!Különben mindenkinek más és más lehet a tökéletes!!!
2010. ápr. 20. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, észre fogják venni, de emiatt nem kell paráznod

Barátom 19 én 15 vagyok és mégis tök jól elvagyunk, pedig ő még szűz és első barátnője vagyok.Én is szinte kezdő voltam, egy barátom volt előtte, de a 2. csókunkra annyira összehangolódtunk, mintha nem az lett volna a 2.Az a lényeg hogy szeresd, a többi jönni fog magától.Én nem hiszek a bulis smárolásban, az elsőnek meg főleg nem ilyen helyen kell lennie..Szerintem

L15

2010. ápr. 20. 14:21
 9/9 anonim válasza:
ez egyáltalán nem gáz...ne izzgulj jo lesz minden és nem fogol bénázni ez jôn magátol...:D:D:D
2010. ápr. 20. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!