Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor legelore fogok csokolozni valakivel akkor eszre fogja venni, h meg nm smaroltam?
miért lenne gáz? :D
nemááá nehogy te monde meg másnak mi a gáz és mi nem gáz
Szánalmas, be vagytok zárva a mai társadalmi normák által felállított kalitkába! Ki mondja meg, hogy mi gáz ciki stb. és mi nem az? A társadalom, a többség? egy francokat!
Egyéniségek vagyunk egyéni értékekkel, nincs két egyforma ember. Útálom ha meg kell felelnem olyan elvárásokank amiket alaptalanul és haszontalanul állítanak elém.
Légy önmagad, ne szégyelj semmit, sz.rj a világra és ne zavarjon, hogy 16 évesen még nem csókolóztál.
Majd fogsz még eleget, és nem biztos, hogy az első alkalomal észreveszik, hogy neked ez az első. Senki sem egyforma lehet, hogy csak az jut a párod eszébe, hogy máshogy csinálod mint ahogy ő szeretné vagy megszokta, de majd egymáshoz igazodtok idővel. :)
Igen, észre fogják venni, de emiatt nem kell paráznod
Barátom 19 én 15 vagyok és mégis tök jól elvagyunk, pedig ő még szűz és első barátnője vagyok.Én is szinte kezdő voltam, egy barátom volt előtte, de a 2. csókunkra annyira összehangolódtunk, mintha nem az lett volna a 2.Az a lényeg hogy szeresd, a többi jönni fog magától.Én nem hiszek a bulis smárolásban, az elsőnek meg főleg nem ilyen helyen kell lennie..Szerintem
L15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!