Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabad csókolózni iskolában?
persze..
én dugtam is az öltözőben
Szerintem semmi gond nincs vele, ha nem teszitek magatokat közszemlére.
Az én gimiben a tanárok módosították a házirendet, hogy megtilthassák, mert a tanári elé jártak a diákok csókolózni.
Teljesen jogtalan volt, de amit ezzel mondani akarok, hogy ha csináljátok is, azért illik elhúzódni egy sarokba, vagy valahová, ahol másokat nem zavartok.
Elvileg igen.
Persze vannak olyan köcsög, retkes, szemétláda tanárok akik ezért ránkszólnak...
Nálunk nem igazán, pedig egy "falusi" középsuliba járok.. Itt a legtöbb tanár szól érte, főleg az igazgatóhelyettes(volt barátommal csak a radiátornál álltunk, és mögöttem volt a keze, rajta a radiátoron, tehát hozzám sem ért és mégis behívott az igazgatóiba hogy ezt nem illik meg ilyenek... nem egy ilyen eset volt).
De van olyan tanár is, aki elmegy mellettünk mintha semmi nem történne.
De ha nem akarod, hogy pikkeljen rád a tanári kar, vagy hogy úgy emlékezzenek rád, hogy " a lány/fiú, aki itt-ott smárolt xy-nal" akkor inkább a suliba ne nyaljátok egymás manduláját :)
Nálunk tilos... még megfogni a másik kezét, ölelkezni is tilos...
Csoda, hogy még kezet foghatok az ismerősökkel o.O Azon kívül más testi kontaktusba nem lehet kerülni. "Kicsit" konzervatív az igazgató... (gimibe járok)
F17
És benne van a házirendbe, vagy a kódexbe, amit be kell(ene) tartanunk...
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!