Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolozni?
jobb felső sarok. Keress!
10000. kérdés. :)
o.O Jó ez most fura...
Hány éves vagy? Gondolom szemtelenül fiatal...hát...ez a dolog csa úgy jön...elsőre nem kell belemászni a szájába nyelvvel szerintem, főleg ha a lányse csókolózott még, és főleg ha csak 12 éves kiskölykök vagytok akik még nem is lehetnek szerelmesek...
De szóval egy puszi nyitott szájjal...és lehet esetleg finoman végighúzni a fogaid a másik ajkán..finoman! esetleg nyelvvel megérinteni a szája szélét....lehetőleg ne rágózz...és nyelj egyet ne fürdesd nyálban
Valóban túl sok az ilyen kérdés, és nem értem miért kell ezen rágódni. Hidd el nekem akkor van baj ha félsz megcsókolni egy lányt és félsz a csóktól hogy most akkor milyen lesz, mennyire lesz jó, a lényeg ne görcsölj rajta.
Tudom hogy az első csók az életedben meg nem tudod hogy hogyan kell, meg izgulsz picit, ez mindenkinél így van, de próbálj meg lazulni, ne görcsölj csak úgy csináld ahogyan jónak látod, egyedül arra figyelj hogy örömöt szerezz vele a párodnak és csókolj lassan, finoman és nem durvulj főleg az elején. Aztán ha már mindketten fülig szerelmesek vagytok egymásba és megy már rendesen akkor lehet ezt cifrázni ahogyan gondoljátok. De ne izgulj rajta, azokkal van baj akik itt felteszik a kérdést így tuti elfogod szúrni ha görcsölsz. Egy jó tanács, még ha már elkezdtem írni. Mosd meg a fogad randi előtt, vegyél be valami mentholos cukorkát, de ne érezze a csaj azt hogy érdekes módon most nincs olyan szájszagod mint eddig, legyen egy kis természetesség persze. Hidd el menni fog ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!