Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki kapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar mindenki kapcsolatot?

Figyelt kérdés

A saját példámból indulok ki. Én nem szeretnék kapcsolatot. Nem vágyom rá, nem érzem, hogy kevesebb lennék kapcsolat nélkül.

Miért akarnak sokan görcsösen kapcsolatban élni?

Boldog vagyok. Jut időm magamra, a hobbimra, a barátaimra, szórakozásra, a családomra, az egyetemre, és a saját vállalkozásaimra.

Nem érzem, hogy szükséges lenne egy kapcsolatban élnem. Semmit nem változtatna az életemen pozitív irányban. Folyamatosan mozgásban vagyok, megteremtem a saját boldogságomat. Úgy érzem, hogy egy kapcsolat korlátozna. Imádom az életet, amit élek.

Ez nem azt jelenti, hogy nem lenne lehetőségem együtt lenni valakivel. Értelmes vagyok, jól nézek ki, bárkivel tudok beszélni, könnyen nyitok az emberek felé, és tapasztalt is vagyok a nőkkel. Bármikor megkaphatok szinte bárkit, ezt tapasztalatból írom. Kihívásnak tekintem azt, hogy xy-t megkapjam, de miután a kihívást legyőztem, nem izgat a dolog tovább.

Sokan miért egy kapcsolattól, egy másik embertől várják, hogy megoldják az ő belső problémáikat? Miért akarnak görcsösen kapcsolatban élni?

Persze 30-35 éves kor után érthető, akkor megváltozik az ember értékrendje, de fiatalon szerintem felesleges.

Miért nem próbálja meg mindenki megteremteni a saját boldogságát?

Miért vetíti ki a boldogtalanságának az okát valaki másra, akit nem is ismer?

Miért gondolja azt, hogy az élete legfőbb problémája, hogy nincs senkije?

Szeretek egyedül lenni, és sosem vagyok magányos.

2012. nov. 10. 18:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én is beléd kötök:), tény, hogy van igazság amit leírtál, DE ki vagy te, hogy el döntsd, hogy ki mitől lesz boldog. Netán mindenki egy adott szofter alatt fut, és aki nem úgy fut ahogy le van programozva az hibás?

Mi van ha én azt mondom, hogy x éve élek párkapcsolatban és ez boldoggá tesz. Akkor én nem vagyok boldog mert nem a te életviteled követem?

Félre ne érts, nem ítéllek el amit csinálsz, igazából lesz*arom amit csinálsz egészen addig amíg nem befolyásolod az életem.

Ha téged az tesz boldoggá, hogy a hobbidat csinálod, rnadom nőket döngetsz alkalmanként hát egészségedre, de ha valakit az tesz boldoggá, hogy egyvalakivel van akkor meg neki egészségére. Nincs jogod eldönteni, hogy valaki mikor lehet boldog és mikor nem. Fenti példűmat idézve mind más operációs rendszeren futunk.

(Elnézést a kocka szóhasználatért, szakmai ártalom)

2012. nov. 11. 13:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Boldogok a lelki szegény kérdezők. xDDDDDDDDDDd
2012. nov. 12. 19:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy te a lelked mélyén rohadtul nem érzed így jól magad. Különben nem kérdeznéd meg és nem várnál tőlünk pozitív visszacsatolást az életmódod iránt. Ja hogy segíteni akarsz az itt kesergőknek? Ennyire azért ne légy álszent. Ha te olyan jó ember lennél, akkor nem csak szextárgynak használnád a nőidet.
2014. ápr. 2. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!