Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki kapcsolatot?
A saját példámból indulok ki. Én nem szeretnék kapcsolatot. Nem vágyom rá, nem érzem, hogy kevesebb lennék kapcsolat nélkül.
Miért akarnak sokan görcsösen kapcsolatban élni?
Boldog vagyok. Jut időm magamra, a hobbimra, a barátaimra, szórakozásra, a családomra, az egyetemre, és a saját vállalkozásaimra.
Nem érzem, hogy szükséges lenne egy kapcsolatban élnem. Semmit nem változtatna az életemen pozitív irányban. Folyamatosan mozgásban vagyok, megteremtem a saját boldogságomat. Úgy érzem, hogy egy kapcsolat korlátozna. Imádom az életet, amit élek.
Ez nem azt jelenti, hogy nem lenne lehetőségem együtt lenni valakivel. Értelmes vagyok, jól nézek ki, bárkivel tudok beszélni, könnyen nyitok az emberek felé, és tapasztalt is vagyok a nőkkel. Bármikor megkaphatok szinte bárkit, ezt tapasztalatból írom. Kihívásnak tekintem azt, hogy xy-t megkapjam, de miután a kihívást legyőztem, nem izgat a dolog tovább.
Sokan miért egy kapcsolattól, egy másik embertől várják, hogy megoldják az ő belső problémáikat? Miért akarnak görcsösen kapcsolatban élni?
Persze 30-35 éves kor után érthető, akkor megváltozik az ember értékrendje, de fiatalon szerintem felesleges.
Miért nem próbálja meg mindenki megteremteni a saját boldogságát?
Miért vetíti ki a boldogtalanságának az okát valaki másra, akit nem is ismer?
Miért gondolja azt, hogy az élete legfőbb problémája, hogy nincs senkije?
Szeretek egyedül lenni, és sosem vagyok magányos.
\_/
Ez a "ki a f@szt érdekel" poharam. Amint látod éppen üres, ez azt jelenti, hogy senkit sem érdekel amit írtál.
Azokat nem érdekli, akiknek szar az életük.
Akik boldogok, azok megértik a mondanivalóját annak, amit leírtam.
Én is azzal a személlyel szeretem eltölteni az időmet, akit a legjobban szeretek, és ez önmagam. Mindenki önmagát szereti a legjobban, csak sokan nem vallják be.
Ki lehet fordítani a kérdésem, és azt mondani, hogy a barátság is kapcsolat. Igen, kapcsolat, de nem ez a párkapcsolati függésen alapuló akármi.
A kérdésemben szerepelt, hogy 30-35 éves korodban már elképzelhető, hogy szükséges a kapcsolat, de az is azért, mert ezzel biztosítod be magad a jövőre...
Ja és szeretem a szexet, de sosem fizettem érte, pedig elég gyakran űzöm.
"Azokat nem érdekli, akiknek szar az életük."
Csak én nem értem a logikai összefüggést a mondat 2 része között?
A boldogság választás kérdése. Mivel a boldogságodat az életszemléleted, életfelfogásod határozza meg leginkább.
Aki nem tud örülni más boldogságának, nem tud tanulni más boldogságából, az örökre boldogtalan marad.
Téged azért nem érdekel, amit leírtam, mert nem tudsz tanulni belőle. Ha le tudnád szűrni a konzekvenciákat a fentiekből, akkor idővel meg tudnál elégedni az életeddel. Amint elégedetté válnál, boldog lennél. Tanulni tudnál mindenből, a bukásokból, és a győzelmekből. Mások bukásaiból, és mások boldogságából is.
De te ehelyett azt választod, hogy megkeseredett életet élsz. A te választásod. És ez vezet el a logikai kapcsolathoz a két mondat között. Amit vagy felfedezel, vagy nem...
\_/
Az a baj, hogy nem telik a poharam. Még mindig senkit sem érdekel. Szerintem foglalkozz magaddal, ne itt oszd az észt.
Azzal egyetértek, hogy a boldogságért dolgozni kell, de te is leírtad, hogy ez az életszemlélet függvénye. Innentől kezdve, nehogy már a saját élettapasztalatod által kreált normáid alapján jelentsd ki, hogy valaki boldog-e vagy nem.
Ez egyéni feladat.(Jobb esetben legalábbis.)
Valaki a párkapcsolattól reméli, hogy megtalálja a boldogságot, valaki más meg magasról tesz rá mert ismer(het)i már önmagát annyira, hogy tudja, nem ez kell neki, hogy boldog legyen. Ezt embere válogatja.
Ha te ilyenformán boldog vagy, ahogy jelenleg leledzel, nem értem akkor miért is érdekel mások boldogsága, hisz te úgyis elvagy a sajátoddal nem...?
Már az első 3 sor után leesett számomra a lényeg: A múltban nagy nyomot hagyott benned egy lány, majd jól megbántott téged... Eltaláltam? Most pedig azért írod ezeket a lehangoló gondolataidat, mert úgy érzed, soha több nem bízhatsz meg egy nőben. Elárulom, én is ebben szenvedek, de a hitemet azért még nem veszítettem el (szerencsére).
Ne vetítsd rá a többi lányra/nőre ezt, mert akadnak közöttük rendesek is, és lehet h pont azokat bántod meg ezzel a "lefekszem vele, majd otthagyom" mentalitással, akik tényleg tisztességesen közelednének feléd. Nem pedig úgy, ahogy az a kis buta liba tette veled anno tudom is én hány évvel ezelőtt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!