Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ciki a széles csípő?
Annyira idegesítő már de komolyan :D
Minden oldalon pl: Femina,nőklapja stb... azt lehet olvasni hogy "Mit tegyünk ha széles a csípőnk"
De tényleg szinte mindenhol ezt olvasom.
Most akkor gáz vagyok mert széles a csípőm?
Az baj ha én szeretem?
Aránylag vékony a derekam mármint a csípőmhöz képest,a csípőm pedig széles.
Nektek mi a véleményetek erről?
....
10. legcsúnyább "széles csípő"
Bocs hogy itt vergődök :D de annyira nagyon zavar már...
Rtl reggeli múlthét:
"Hogy keskenyítsük optikailag a csípőnket"
fúúúú....
nem értem.
A széles csípő a nőiesség netovábbja. Ha egy nőnek széles a csípője, az sokkal erotikusabb kisugárzást nyújt, mintha nagy lenne a melle. A párom is mindig irigykedett a jó széles csípőjű, nagy, kerek seggű lányokra, pedig jó alakja van, de neki kicsit keskenyebb a csípője.
Ne foglalkozz a barmokkal, ha a vogue azt hozná le, hogy a bajusz a divat a nőknél, nem sokára mindegyik elkezdené borotválni a bajuszportáját, hogy nőjön. A női magazinok is szánalmasak: nemhogy azzal foglalkoznának, hogy letörjék ezeket a sztereotípiákat, és megmutatnák, hogy ennek örülni kell. Hagyjuk már...
Mert, ha a női magazinok arról írnának, hogy: "Mit tegyünk, ha felszínes pics@k vagyunk?" (ne vedd magadra), akkor senki nem venné meg őket.
Abból élnek, hogy szorongásokat keltenek a nőkben, a következő számban pedig szállítják a megoldást.
Ha magadnak tetszel így, az jó, ha a pasiknak is a környezetedben az még jobb, ha a pics@magazinok íróinak meg nem, azt meg ki nem sz@rja le?
Szegény lányok, nem lehet könnyű úgy felnőni, hogy az agymosó média mindenhonnan ordítja rátok, hogy aki nem csontsovány, az inkább haljon meg. Gyász.
A vékony derék + széles csípő a legszexibb kombináció, legyél hálás érte a genetikának!
Mellesleg a linkelt cikk arról szól, hogy az agyonsztárolt nők sem tökéletesek.
A görbe lábujjon (micsoda katasztrófa) mondjuk felnevettem, de szerencsére azt már nem vetették a szemére, hogy a pukija sem virágillatú.
de mégis a széles csípőjét rondázták le...
és ez a krva irritáló.
Én szeretem az alakom de ha mindenhonnan azt kapom hogy ronda,meg széles csípő nagy segg...akkor az egy idő után rohadt irritáló..
:)Ö
Akkor ne olvasd!
IRL is azt kapod, hogy nagyseggű vagy, vagy csak a weboldalak mondják, amikre Te kattintasz rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!