Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ciki a széles csípő?
Annyira idegesítő már de komolyan :D
Minden oldalon pl: Femina,nőklapja stb... azt lehet olvasni hogy "Mit tegyünk ha széles a csípőnk"
De tényleg szinte mindenhol ezt olvasom.
Most akkor gáz vagyok mert széles a csípőm?
Az baj ha én szeretem?
Aránylag vékony a derekam mármint a csípőmhöz képest,a csípőm pedig széles.
Nektek mi a véleményetek erről?
Szerintem a nők mindenbe belekötnek, ami rajtuk van.
A vékony derék-széles csípő mindig is vonzó volt a fiúknak, sőt, igazából csak az a vonzó. Tetszetős az a homokóra-szerű forma.
Centiben hogy néz ki am a derék/csípő méreted?
Nem kövér vagyok nehogy félre étsetek.
165 cm és 57 kg vagyok.
Van még mit fogyni,de kövérnek nem érzem magam.
Egyszerűen csak széles a csípőm.
64-derék
93-csípő
De volt már 100-as is a csípőm.Azóta lefogytam.
De akkor mások miért rondázzák le a széles csípőt?
Kim Kardashiant sokan ki is röhögik az alakja miatt,pedig szerintem neki gyönyörű a csípője.
Nem értem komolyan....
Nem ciki, pont hogy nőies.
Az ilyen oldalak azért emlegetik olyan gyakran, mert a leggyakoribb testalkat nőknél a körte, azaz széles csípő, kisebb mellméret.
(Nem mellesleg áldom azokat, akik végre rájöttek, hogy a bikininek és a fehérneműnek jobb külön árulni az alsó és felső részét, mert azért nem mindenki ilyen alkatú.)
Ne parázz, a ringó széles csípő és keskeny derék nagyon ott van a férfiaknál, imádják. :)
vagy pl neki.
Jennifer Love Hewitt.
Tök jó alakja van szerintem legalábbis,mégis mindenhol azt hallom hogy "fúj mekkora segge van"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!