Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent vagyok egy nemzetközi közösségi ismerkedő oldalon, de 90%-ban mindig török srácok írnak nekem. Ez miért lehet? :D
Interpals.net az oldal neve. Már régebben is voltam regisztrálva, de akkor is és most is török srácok támadnak be :D És nem az hogy zavar, csak nem értem, hogy miért pont a törökök? :D Más lány is van így ezzel, aki esetleg fent van ilyen oldalon?
21/L
Bocsánat, eszemben sem volt leszólni ezt a módszert és elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam!
Igazad van, könyvből nehezebben tanulsz, mintha beszélgetnél azon anyanyelvű emberekkel, e-felől nincs kétségem!
Megértem, hogy a kiutazás nem megoldható, különben már rég megtettétek volna.
Javaslom írd ki, hogy milyen céllal vagy az oldalon (bár ezt már biztos megtetted, szóval hülye tanács) és a lerázásból is tanulod a nyelvet (írj azon a nyelven, amelyiket meg szeretnéd tanulni, biztosan veszi a tötök srác a fáradtságot, hogy azon a nyelven írjon, páérodnak pedig mondd meg, hogy ez csak nyelvtanulás, a félreértések elkerülése érdekében.
Na és grat, hogy rájöttél arra, hogy iskolában nem fognak megtanítani rendesen idegennyelvre!
velem is ez volt, bár én egy másik oldalon vagyok fenn, nyelvgyakorlás céljából, az elején persze visszaírtam mindenkinek (szinte csak törökök meg arabok írtak:P), engem nem zavart volna, de őket rohadtul nem érdekli a nyelvtanulás, más érdekli őket..., szóval sajnos elérték, hogy egyiküknek se írjak vissza.
Én spanyolt tanulok, és találtam egy nagyon jófej spanyol fiút, akivel viszont már vagy 4 hónapja heti több órát beszélgetünk:):).
"8. Mustafa" XD. Hát ezen jót röhögtem, köszi.
És még az is érdekes amúgy, hogy nem csak a buta, iskolázatlan törökök/arabok viselkednek így, hanem a tanultak is. Teljesen más értékrendjük van, észre sem veszik magukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!