Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fent vagyok egy nemzetközi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fent vagyok egy nemzetközi közösségi ismerkedő oldalon, de 90%-ban mindig török srácok írnak nekem. Ez miért lehet? :D

Figyelt kérdés

Interpals.net az oldal neve. Már régebben is voltam regisztrálva, de akkor is és most is török srácok támadnak be :D És nem az hogy zavar, csak nem értem, hogy miért pont a törökök? :D Más lány is van így ezzel, aki esetleg fent van ilyen oldalon?

21/L

2012. nov. 8. 02:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
de már jött egyből 4 török barifelkérés..
2012. nov. 8. 02:51
 22/28 A kérdező kommentje:
:D te jobban vonzod a törököket :D:D
2012. nov. 8. 02:51
 23/28 anonim ***** válasza:

Bocsánat, eszemben sem volt leszólni ezt a módszert és elnézést, ha félreérthetően fogalmaztam!

Igazad van, könyvből nehezebben tanulsz, mintha beszélgetnél azon anyanyelvű emberekkel, e-felől nincs kétségem!

Megértem, hogy a kiutazás nem megoldható, különben már rég megtettétek volna.

Javaslom írd ki, hogy milyen céllal vagy az oldalon (bár ezt már biztos megtetted, szóval hülye tanács) és a lerázásból is tanulod a nyelvet (írj azon a nyelven, amelyiket meg szeretnéd tanulni, biztosan veszi a tötök srác a fáradtságot, hogy azon a nyelven írjon, páérodnak pedig mondd meg, hogy ez csak nyelvtanulás, a félreértések elkerülése érdekében.

Na és grat, hogy rájöttél arra, hogy iskolában nem fognak megtanítani rendesen idegennyelvre!

2012. nov. 8. 02:54
 24/28 anonim ***** válasza:

velem is ez volt, bár én egy másik oldalon vagyok fenn, nyelvgyakorlás céljából, az elején persze visszaírtam mindenkinek (szinte csak törökök meg arabok írtak:P), engem nem zavart volna, de őket rohadtul nem érdekli a nyelvtanulás, más érdekli őket..., szóval sajnos elérték, hogy egyiküknek se írjak vissza.

Én spanyolt tanulok, és találtam egy nagyon jófej spanyol fiút, akivel viszont már vagy 4 hónapja heti több órát beszélgetünk:):).

2012. nov. 8. 07:59
 25/28 anonim ***** válasza:
én nem ilyen regisztrálós oldalon szoktam nyelvet gyakorolni, hanem egy chatroulette-hez hasonló, de videó nélkülin, ahol semmilyen adatot nem kell megadni. ezen volt már hogy megismertem néhány amerikai, angol, de még norvég és holland fiút-lányt is, tök jól elbeszélgettünk, a végén adtam facebook-elérhetőséget, és miután ismerősök lettünk, letiltottam az adatlapomról, tehát nem látja a posztjaimat, képeimet, semmit, csak chaten beszélgetünk. volt dolgom nekem is törökökkel, szinte kivétel nélkül az összes szerelmet vallott negyed óra után, úgyhogy értem a problémádat...:D nem nagyon tudok mást hozzászólni a dologhoz, csak gondoltam ajánlom ezt az oldalt. sok rajta a "horny" ember, de ha egyszerűen tovább mész a következő ismeretlenre, biztos hogy találsz normális beszélgetőpartnereket, bár nemtudom, milyen nyelvet tanulsz. omegle.com
2012. nov. 8. 11:58
 26/28 TijuMK ***** válasza:
Nem vagyok fenn az oldalon, de van néhány török fiú barátom, sokkal könnyebben elkezdenek beszélgetni vadidegenekkel, mert nyitottabbak mint mi. Emellett nyilván egy török lányhoz képest mi magyar lányok jóval előbb belemegyünk dolgokba, mivel ők távolságtartóbbak, szóval mért ne pont nálunk próbálkozzanak. Amúgy azért jó velük vigyázni, imádnak szépeket mondani, de aztán kiesik nekik és a felét nem tartják be, meg elég sértődékenyek.
2012. nov. 9. 21:52
 27/28 anonim ***** válasza:
Engem facebookon jelölgetnek. Kezd idegesíteni mikor már a 8. Mustafa jelöl be.
2013. jan. 2. 12:28
 28/28 anonim ***** válasza:

"8. Mustafa" XD. Hát ezen jót röhögtem, köszi.

És még az is érdekes amúgy, hogy nem csak a buta, iskolázatlan törökök/arabok viselkednek így, hanem a tanultak is. Teljesen más értékrendjük van, észre sem veszik magukat...

2013. jan. 2. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!