Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fent vagyok egy nemzetközi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fent vagyok egy nemzetközi közösségi ismerkedő oldalon, de 90%-ban mindig török srácok írnak nekem. Ez miért lehet? :D

Figyelt kérdés

Interpals.net az oldal neve. Már régebben is voltam regisztrálva, de akkor is és most is török srácok támadnak be :D És nem az hogy zavar, csak nem értem, hogy miért pont a törökök? :D Más lány is van így ezzel, aki esetleg fent van ilyen oldalon?

21/L

2012. nov. 8. 02:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Én is fent vagyok ezen az oldalon,és dettó így vagyok ezzel,de kb minden csaj:)

Nekem az a státuszom, h török és arab srácok ne írjanak,mert nem válaszolok úgysem:) - ez persze angolul:)

Ilyenek a törökök meg az arabok...féreg egy népség:)

2012. nov. 8. 02:34
 12/28 anonim ***** válasza:
*céllal
 13/28 anonim ***** válasza:
man : ez nem társkereső oldal...
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaaj...

Most miért mondod azt, hogy féreg egy népség?

Sokak szemében mi vagyunk ugyanígy féreg népség, nem szabad előítéletesnek lenni. Lehet, ha jobban megismernél egy olyan nemzetiségű srácot, más lenne a véleményed, egyébként a magyarok hasonló oldalon ugyanilyen féreg, csak a nyugya-Európai országbeliek szemében...

2012. nov. 8. 02:37
 15/28 A kérdező kommentje:
Igaza van az utolsónak: ez nem társkereső!..persze lehet társra is találni biztos, de a fő célja nem ez az oldalnak. Ráadásul a párom is fent van az oldalon ;) szóval nem érdekes egyáltalán... :) Sajnos egyelőre nem engedhetjük meg magunknak még a hétvégi kiruccanást sem, de ezt én is tudom, hogy többre mennék vele... ez majd a jövőbeli tervünk, oda kiköltözni. Addig is ezt hasznosabbnak tartom, mint könyvből tanulni. Itt tudok beszélgetni, esetleg skype-olni ilyen anyanyelvű emberekkel.. iskolában nem lehet megtanulni így egy nyelvet, mert a nyelvtanárok 90%-a sose élt még egy napot se ilyen környezetben.. szóval nem kéne leszólni rögtön ezt a módszert. Így még barátokat is lehet szerezni ^^
2012. nov. 8. 02:40
 16/28 anonim ***** válasza:
54%
Azért mondom,mert nem egy törököt ismerek...és nem lehet levakarni őket!!!!!
2012. nov. 8. 02:40
 17/28 A kérdező kommentje:
Igen!! Tényleg levakarhatatlanok.. most is én marha válaszoltam, mert elég normális levelet írt egy török. Írtam neki, hogy beszélhetünk, de egyelőre nem akarok skype-olni. Következő üzenetében megadja a skype-nevét és hogy nekem mi a nevem. Ennyire gyogyósok??? Pedig nem hiszem, hogy ennyire rossz lennék angolból, hogy ezt nem tudom leírni érthetően :D
2012. nov. 8. 02:43
 18/28 anonim ***** válasza:
Tudom...ismerős...meg van amelyik kva hosszú levelet ír...elmeséli az egész élettörténetét..bár tuti megvan neki,s csak a címzett nevét cserélgeti :) tiszta szánalmasak ezek,és nem értenek meg semmit :) megírom,h hagyjjjjjjjááál máár és tovább irogat..ki érti ezt?
2012. nov. 8. 02:45
 19/28 A kérdező kommentje:
Szerencsére nekem még nem írtak élettörténeteket :D Általában ennyit írnak: "Hi, how are you?" "hi, have u msn or skype?" ...annyira unalmaaas :D
2012. nov. 8. 02:50
 20/28 anonim ***** válasza:
most felmentem, és egy spanyol srác írt:)) végre
2012. nov. 8. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!