Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvosokkal és más intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvosokkal és más intelligens férfiakkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 19:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, hol laksz?
2012. nov. 7. 22:08
 22/23 anonim ***** válasza:

Te vagy az a 20 éves lány, aki tegnap már írt ki egy ilyen "orvosos" kérdést?

Ha nem, akkor belinkelem, mert oda már válaszoltak/tam.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Amúgy nem értem az ilyen kérdéseket. Ha valóban olyan értelmes vagy, akkor tudod, hogy merre lehet, nem kell külön kérdést kiírni (például mifelénk van egy "Klinika Club" nevű hely pont az orvosi egyetem területén, ill. egy kellemes bár az egyik orvosis koli aljában és egy kocsma a főbejárattól 100m-re). Vagy titkon azt várod, hogy valaki majd rád ír itt a GYK-n, hogy "Helló, Dr. Gipsz Jakab nephrológus vagyok, engem keresel". És mi van, ha élőben derül ki, hogy valójában Gipszelő János, kőműves, aki a szívhez szóló üzit írta?

Valamint tegyük fel, hogy elmész az egyik ajánlott helyre és találkozol egy egyedülálló orvossal/hallgatóval. Szerintem 110%, hogy a falra fog mászni, amikor benyögöd, hogy azért ismerkedsz vele "mert a fogorvosom nagyon tetszik. Vonz a külseje, kedves és nagyon intelligens", csak ő már foglalt, ezért keresel valakit, aki hasonlít rá. Ergo a plátói szerelmed vetíted ki egy másik személyre, azaz "pótlékként" akarod használni. Szerinted mennyi az esélye, hogy bárki is belemegy egy ilyen kapcsolatba?

És ne feledd, hogy a pártalálás nem olyan mint a kocsivásárlás, hogy megadod a paramétereket és beikszeled az extrákat az opciós listán...

24F

2012. nov. 7. 22:34
 23/23 anonim ***** válasza:

Hagyhatjuk a pénzes dolgokat, de nem ártott tisztázni, hogy mik a preferenciáid. Hiszen te akartál írtál orvost, és nem például tanárt, vagy szabad bölcsészt.

De hogy valami számodra hasznosat is mondjak: irodaépületek vagy a belváros büféi, vagy a környékbeli éttermek.

Leülsz egy barátnőddel egy ebédelni nem sokkal dél előtt, és sorban fognak állni a hímek. A multicégek többkörös állásinterjúkon és assasment centereken kicastingolt állománya valószínűleg veled is elcsevegne mélyebb témákról is, mint a tegnap esti barátokközt epizód.

Délután pedig mehet egy kávé a büfében, néhány sokat sejtető mosoly kíséretében.

2012. nov. 7. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!