Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvosokkal és más intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvosokkal és más intelligens férfiakkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 19:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
6. voltam. hát én sokat tanultam, tanulok most is. :D
2012. nov. 7. 19:51
 12/23 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
2012. nov. 7. 19:53
 13/23 anonim ***** válasza:
11. voltam és nem a 6., hanem az 5. voltam, elnéztem, elnézést :D
2012. nov. 7. 19:53
 14/23 A kérdező kommentje:
11. voltam és nem a 6., hanem az 5. voltam, elnéztem, elnézést :D -> Akkor hány éves vagy? Kicsit zavarosan írtad le, én is elnézést kérek. :D
2012. nov. 7. 19:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Elég széles a skála. Az okosok közül is tudnod kéne, kiket keresel. Akik tudatában vannak a szintjükkel, akik elszállnak maguktól(leszopják önmagukat) vagy akik szerénykednek. A szerényt kihasználják (túlzott érzelmi int.), az önszopó törtető és sikerorientált (túlzott értelmi int.), a középút akinek egyensúlyban van a értelmi is érzelmi intelligenciája. Nagy egóval rendelkezők gondolom inkább zárkózott életet választják, nem sokat foglalkoznak a társas élettel és a párkapcsolatokkal, inkább futó kapcsolataik vannak. A szerények igényelnék a társat, de lehet más gátlások miatt (önbizalom hiány) nehéz velük ismerkedni. Főleg közvetett módon érdemes őket keresni. A normálisakkal akárhol tudsz, ahol összefutsz egy olyannal.
2012. nov. 7. 20:03
 16/23 anonim ***** válasza:

14.

35 vagyok.

2012. nov. 7. 20:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Azért akarsz okos pasival ismerkedni, mert te is annak tartod magad, vagy csak mert azok általában jól keresnek?
2012. nov. 7. 20:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem extrém magas az IQ-m. Van róla papírom is. Szóval intelligens vagyok.
2012. nov. 7. 21:07
 19/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hosszú leírást! :-)

Hagyjuk már ezeket a pénzes dolgokat!! Természetes, hogy a jövőben majd számít az, hogy keres a párom, és hogy én hogy keresek. Nem extra fizetésre gondolok, és nem is ez alapján fokok párt választani.

Egy műveltebb, tanultabb emberrel sokkal jobban lehet társalogni. Én is időt és energiát fektetek a tanulásba.

Miért ennyire támadóak sokan? Csak válaszokat szeretnék a kérdésemre!

2012. nov. 7. 22:02
 20/23 anonim ***** válasza:
Könyvtárban, előadásokon, színházban, az MTA épületében stb. Használd már egy kicsit a fejedet, mint egy intelligens nő.
2012. nov. 7. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!