Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mit gondolnak az intelligens rosszfiúkról?
Tehát akik habár valahogy így néznek ki:
Viszont nem valami wannabe maffiózó, aki nem riad vissza egy kocsi feltörésétől, hanem értelmes, tájékozott ember, akinek van becsületes munkája, vagy éppen diplomája.
És mivel határozott és céltudatos, nem az a behódoló típus, tehát ő irányít a kapcsolatban, nem pedig papucs. Tehát nem zsarnokoskodik, de általában ő mondja ki a végső szót.
Van véleménye, amiért hajlandó kiállni, magabiztos, tudja mit akar, kissé hirtelenebb, indulatosabb, persze ehhez kapcsolódik az is, hogy ezzel együtt járóan szenvedélyesebb is.
Habár nem az a célja, hogy minden nap mást fektessen meg, de tisztában van magával és a képességeivel, és ezt kamatoztatja is a nőkkel szemben, vagyis nem riad vissza egy esetleges flörttől annak ellenére, hogy van barátnője.
Baromi nehéz körülírni, hogy pontosan mire gondolok, mert rengeteg tulajdonságot fel lehetne még sorolni, de remélem érthető mire gondoltam. Szóval olyan igazi tökös, kemény de értelmes fickó, aki néha megmutatja az érzelmes oldalát.
Én is ilyen vagyok ... ez durva :))
Nekem se nagyon jönnek össze normális kapcsolatok,
most végre van egy lány,akivel komolyabban is érdeklődünk egymás iránt,de ez is csak azért működik,mert egy kicsit visszavettem az arcomból!;)
"A barátom szereti néha eljátszani a sármos, gonosz főelmét"
Nekem megjátszanom se kell. Imádnál.
Az ilyen férfiért majdnem minden nő odavan.
Szóval kár aggódnod, ha ilyen vagy. Majd egy igazi nő fog maga mellé láncolni, persze csak képletesen. Akkor is megmaradsz önmagadnak, de eszed ágában sem lesz másra nézni.
hát nekem leírás alapján bejön. :)
(kivéve a flörtölős rész, azt nem viselném el.. bár max felpofoznám veszekednénk egyet aztán meg jól meg.... :DDD és el van felejtve :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!