Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor ha hiányzik a múlt a jelen szar a jövő meg egyre bizonytalan?
Figyelt kérdés
és ahogy telnek az évek úgy azt veszem észre hogy egyre szarabb az élet2012. nov. 7. 16:02
11/16 anonim válasza:
Senki nem beszélt az öngyilkosságról, gondolom az nem rejtély számodra,hogy ha akarod, ha nem az életed valamikor elmúlik, mert senki nem él örökké. Akkor pedig végetér, és azoknak akik nem ragaszkodnak az élethez, ezt könnyebb megélni. Csak erről van szó.
12/16 anonim válasza:
Persze nem azt mondom,hogy nem könnyű,mi könnyű a mai világban?? De nem is brutális,ez baromság.Persze küzdeni kell!! Ez az Élet,erről szól!
13/16 anonim válasza:
Én is így vagyok sajnos. De a múlt is csak azért hiányzik,
mert másképp szerettem volna élni/viselkedni. Ez nem emo.
Küzdeni kell, de vannak olyan helyzetek amikből nagyon nehéz kikerülni és mindig eltántorodik az ember.
14/16 anonim válasza:
Én is valahogy így érzek, régebben jobb volt minden barátok, élet most meg semmi, de erre annyit mondok, hogy találd meg a helyed és önmagad megint. Az élet ilyen, alapvetően sz*r és neked kell megtalálnod a jó dolgokat benne, azt amitől jónak fogod látni. Szóval hajrá..
15/16 TOMAtm válasza:
hát ez már csak így van,nagyon jól látod!
vagy legyél alkoholista,vagy sz*rj a világra és tedd azt ami szeretsz-akarsz.amikor a világ fordul ellened ....mutass be neki :)
16/16 anonim válasza:
néhányan írták hogy nem nehéz és nem brutális. ez az esetek nagyon nagy többségében így van. viszont sok embernek nehéz és brutális. (itt nem a párjukkal összeveszett tinikre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!