Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volna kedved együtt aludni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volna kedved együtt aludni?

Figyelt kérdés

Olvastam amerikában valami nő azt mondta Ő nem prosti. nem kínál semmit, csak együttalvást. persze pénzért.

Szerintem van az a helyzet mikor jól esne csak együttaludni valakivel. ti vállakoznátok ilyenre?

Én szerintem igen. :)

ti akik egyedül vagytok. nem vágytok ilyenre? :)

Szerintem van, hogy jobban esne bármilyen szexnél, ha erre vágyunk.

2012. nov. 7. 13:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kérdező. ha nekem szól a krédsed. eddig nem éreztem ennyire hiányát. szeretek simerkedni, beszélgetni. és most gondoltam teszek egy próbát körkérdést....:)
2012. nov. 7. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha az anyagi szálat kiiktatjuk, akkor nekem is tetszene.
2012. nov. 7. 13:42
 13/18 anonim ***** válasza:

Én vágyom rá :D

De biztos nem fizetnék érte... ez már vicc :D

Inkább összeszedek valami csajt... úgy is sok a ribanc :)

2012. nov. 7. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Én csak azzal aludnék együtt, akiért oda vagyok meg vissza. :-D Szóval tuti nem fizetnék azért, hogy együtt aludjon velem valaki. 22/L
2012. nov. 7. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
nem venném igénybe mert bármikor találnék valakit akivel aludhatok és mint szolgáltatást sem kínálnám magam mert elég vonzó vagyok tuti megdugnának.
2013. szept. 11. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:

nekem egy lány (akinek van barátja, de vannak gondok a kapcsolatában) felajánlotta egyszer az együttalvást. ő maga ajánlotta fel. én így, hogy van barátja, nem mentem bele. még úgy se mennék bele olyan lánnyal, aki mindig más férfiakkal alszik együtt, ráadásul pénzt is kér a dologért.

persze attól még jól esne, de nem csak úgy, nem akárkivel.

miért kérdező, te akarnál ilyennel pénzt keresni?

2013. szept. 29. 10:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Írjon ha van ilyen lány fizetnek érte :PD
2013. szept. 29. 10:44
 18/18 A kérdező kommentje:
én nem szeretnék pénzt keresni ilyennel, és nem is fizetnék érte, de mint kérdés "közösbe dobása" érdekelt és a vélemények is. mellesleg pasi vagyok :) és én szívesen aludnék nővel szexmentesen. szerintem annak is van szépsége. :)
2013. szept. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!