Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volna kedved együtt aludni?
Olvastam amerikában valami nő azt mondta Ő nem prosti. nem kínál semmit, csak együttalvást. persze pénzért.
Szerintem van az a helyzet mikor jól esne csak együttaludni valakivel. ti vállakoznátok ilyenre?
Én szerintem igen. :)
ti akik egyedül vagytok. nem vágytok ilyenre? :)
Szerintem van, hogy jobban esne bármilyen szexnél, ha erre vágyunk.
Mármint hogy én kapom a pénzt mert együtt alszok valakivel (szolgáltatást kínálok) vagy én igénylem a szolgáltatást?
Ha az utóbbi akkor nem fizetnék senkinek hogy együtt aludjon velem :D Nem vágyok rá, azzal szeretnék együtt aludni, akit szeretek. Vadidegen ember szuszogását, horkolását, szájszagát nem kívánom az ágyamba.
Mileőtt sok pasi félreértené.....33/F vagyok. :)
és gondoljatok amit akartok. igenis van, hogy jólesne csak aludni, és beszélgetni valakivel.
kritika nem hat meg. :)
Hű de gyorsak vagytok4 ahogy írtam 33/F vagyok, és nem pénzért. csak úgy társaságra vágyván. és lrdekelt vajon itthon mit gondolnak, gondoltok róla.
Vajon érdekel-e valakit. ez miatt kérdeztem.
ez aranyos
én nagyon szerettem együtt aludni a barátommal, de miután szétmentünk hónapokig alig aludtam, mert megszoktam, hogy valaki megölel
aztán elmentünk egy nyaralásra a haverokkal és ott összeszedtem egy úgymond alvós pajtást, senki sem hitte el, hogy nincs közöttünk semmi, csak egyszerűen van, hogy együtt alszunk. én is megnyugodtam és neki is jól esett:)
Kérdezővel értek egyet!
Van úgy, hogy az ember szívesen beszélgetne egy vadidegennel, és én is aludnék vele.
Semmi szex, csak beszélgetés és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!