Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lett divat hogy nekünk nőknek vékonynak kell lennünk?
De komolyan.
Mikor lett ez a hülyeség divat?
Ha valakin vagy 5 kiló felesleg az már dagadt???
Mért??
17/L
Kedves Kérdező!
Nem tudom, neked milyen srácok jönnek be, hogy a kigyúrt kopaszok vagy a vékony emosók vagy mackós alkatúak vagy a sportosan izmosak, de ha én arra panaszkodnék, hogy miért nem az én 173cm/95kg-os alkatom jön be neked, akkor erre én el kezdenék neked tetszeni??? Szerintem nem.
S még valami: rengeteg olyan férfi van, akinek nem jönnek be a vékony lányok. Nem csak néhány hanem rengeteg. A gond inkább az, hogy te vagy az aki azokat a vékony lányokat példának tekinted, ahelyett, hogy a saját helyed találnád meg a világban. Azt ahogyan te jól érzed magad. Ha te 67 kg-san érzed jól magad és úgy tudsz olyan lenni, hogy tetszel magadnak a tükörben. Akkor te úgy vagy jól.
10 pont az előttem szólónak, mert teljesen igaza van! Én is a kerekebb, fognivaló lányokat/nőket szeretem és a nejem is ilyen volt és ilyen is maradt!
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!