Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet hogy amikor zűrösebb volt az életem akkor jobban kellettem a nőknek és amikor kiteljesedtem és jól érzem magam így már nem kellek nekik annyira mint akkoriban?
ma 15:36
Lesz@rom a helyesírást ezen a szutyok oldalon...nem hivatalos levelet írok..
Akkoriban szerintem az "anyáskodó" nőket vonzottad, mert úgy érezték gondoskoni kell rólad. Most ők kiesnek a szórásból, ennyivel lehet kevesebb, de azt nem hinném, hogy nem kellsz senkinek.
Sok nőnek egy kiegyensúlyozott férfi igenis vonzó!!
Lehet, hogy a "virágzásod" a nőknek túl sok.
Lehet, nem veszed észre, az esetleges harsányságod..mert virágzol...
De ezt igazából Neked kell tudnod.
A "túl" virult embereket gyanúsan fogadják..mert most divat depisnek lenni.
Nincs ezzel semmi gond. Talán a virágzásod alatt nem veszed észre mások gondjait..
Csak tipp volt..
Kívül állóként nem igazán látjuk..A VÁLTOZÁST.
"Lesz@rom a helyesírást ezen a szutyok oldalon"
Végre egy értelmes ember:D
Tudod, ha valaki figyelmeztet a helyesírásodra, bármire..
nem az a válasz, hogy lesz..om..
Mert Te kérdeztél..
Alapvető dolog megköszönni.. vagy hasonló..
Mert itt kezdődik a kommunikáció.
ma 15:59
Vicces vagy jó ember...de nem a kérdésemre felelt az a helyzet.Nem az volt a kérdésem hogy vajon jó e a helyesírásom..ha arra lettem volna kíváncsi akkor azt kérdezném meg.Eszemben sincs egy kötekedő választ megköszönni ami nem a kérdésemre reagált..hol élsz te ?:D
5. és 7. voltam.
Olvastam a válaszod..
Szépen, emberi módon válaszoltam. Mert segíteni szerettem volna..
De nem jó ember vagyok, hanem egy jóasszony.
De gondolkozz el az én válaszomon, és a Tieden.
Tudod, nem mindegy, milyen a stílus.
ma 16:12
Tudom hogy te normális választ adtál a válaszom nem is ellened szólt,az ellen szólt hogy egy olyan ember védelmében keltél aki csak kötekedni akar és érdemben nem válaszolt a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!