Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lett divat hogy nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lett divat hogy nekünk nőknek vékonynak kell lennünk?

Figyelt kérdés

De komolyan.

Mikor lett ez a hülyeség divat?

Ha valakin vagy 5 kiló felesleg az már dagadt???

Mért??

17/L

2012. nov. 5. 20:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Média sem Isten hogy mindenkit akarata ellenére is sovánnyá tegyen. Nem szorítanak kést senki torkához. Tény, hogy ügyesen manupilál de ha figyelmen kívül hagyod és magadra figyelsz akkor ki lehet küszöbölni.
2012. nov. 5. 20:41
 12/25 anonim ***** válasza:

"de nagy jampi vagy:D

"dehát pofázhat az ember"

nőként gyönyörűen beszélsz ;D

2012. nov. 5. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:
Itt van már a homokóra.:D
2012. nov. 5. 20:46
 14/25 A kérdező kommentje:

ja...

csak ha a média is azt szrja állandóan hogy ilyen alakú a szép,meg az olyan szép + a sok agyon photoshoppolt modellek...akkor persze hogy mindenki szeretne hozzájuk hasonlítani.

Én is.

Szerintem ez a baj.

Nagyon sok nőnek ilyen problémái vannak...

itt is pl egy tök vékony csaj feltett egy kérdést kb 55 kiló lehetett,és csak egy nagyon pici hasa volt.

Egyből ledagadtozták..

ez is mi?

2012. nov. 5. 20:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem kell a médiára figyelni semennyire. Nekem is van egy saját kialakított értékrendem, ami teljesen egyéni. TV-ben is állandóan kigyúrt kockahasúakat mutogatnak, mégse akarok mindenáron az lenni, és nem érzem rosszul magam azért mert nem vagyok James Bond. Ezt kellene megérteni, hogy ki kell zárni a külvilágot teljesen, és csak magadra és azokra kell figyelni akik a barátaid/rokonok. Ennyi a titok, legalábbis nálam.
2012. nov. 5. 20:51
 16/25 anonim ***** válasza:

kb audrey hepburn "korszakában" kezdődhetett.. tv, média.

egyébként én is észrevettem már itt gykn hogy feltett egy csaj képet az alakjáról és rögtön jöttek, h "kövér vagy, fogyjál le!" nem tudtam eldönteni, hogy most a kövér irigy csajok húzták le vagy azok a pasik, akik nem tudnak olyan alkatú nővel járni...

lassan már én is rohadt dagadtnak érzem magam az 52 kgmal meg az átlag magasságommal.

2012. nov. 5. 20:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Na, hogy valaki értelmes választ is adjon és a konkrét kérdésre feleljen: az 1960-as években bukkant fel egy Twiggy nevű modell. Ő volt az első maihoz hasonló modellalkat. Ezért is volt a beceneve a Twiggy, ami gallyacskát jelent. Persze mindenki halálosan fel volt háborodva, hogy lehet valaki ennyire vékony (ugye akkoriban a soványságot mindenki a nemrég véget érő világháború nélkülöző nyomorával kapcsolata össze), de a kiscsajt felkapták és egyfajta példakép lett. Elég komoly hatása volt a szépségiparra, mert a mai napig az ő méreteihez hasonló az alkalmas modell. Mindazonáltal senkinek nem kötelessége utánozni őket.
2012. nov. 5. 20:56
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha szerinted h.lyeség, akkor miért követed ezt az irányt? 5 kg felesleget észre sem lehet venni senkin. Neked nem a súlyoddal van baj, hanem azzal, ami miatt kialakult az evészavar.
2012. nov. 5. 21:08
 19/25 A kérdező kommentje:
a média miatt alakult ki.
2012. nov. 5. 21:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, te iszonyatosan frusztráltnak tűnsz, már ne is haragudj!:D "Rohadt média"? Nem hittem volna, hogy bárki is képes leírni még ezt az ócska közhelyet. Szerintem senki nem várja a lányoktól, hogy csontsovány, anorexiás kinézetük legyen (max. néhány idióta), de azt ne próbáljuk már letagadni, hogy nem a karcsú, nőies, egészséges testalkat a legtöbb ember számára az esztétikus. Ezzel semmi probléma nem lenne, hiszen akaraterővel bárki számára elérhető az olyan alak. Te hisztéria helyett inkább kérj segítséget az evészavarod miatt, és állj rá egy egy egészséges étrendre, valamint sportolj. Biztosíthatlak felőle, hogy bomba alakod lesz!

Egyébként ezen az oldalon nem tudom mégis ki cseszegetett volna egy állításod szerint normál alkatú, 55 kilós lányt, én inkább azt szoktam tapasztalni, hogy a tehenekre mondják, hogy jól néznek ki, kívánatosak.

Az életben meg azt tapasztalom, hogy sokan beszólnak a vékony alkatomra (pedig egyáltalán nem zörögnek a csontjaim), hiszen a vékonyakat lehet gátlástalanul cs*szegetni, viszont ha valakinek túlsúlya van, és akár egy félmondatot is el merészel valaki ejteni, amiben kifogásolja, akkor már ő maga a sátán. Ennyit erről.

2012. nov. 5. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!