Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket érdekel, hogyan öltözködik egy lány?
Figyelt kérdés
Miért? Kort is írjatok pls :)2012. okt. 25. 20:21
1/15 anonim válasza:
Azért mert sokkal szebb és csinosabb szépen felöltözve.Mint egy szimpla melegítőben.
F19
2/15 anonim válasza:
Sokat számít persze. Szóval érdekel.
20/f
3/15 anonim válasza:
Nekem bejönnek a melegítős csajok, ha szereted, szerintem tök8, mivel ha összeköltöztök, akkor sem fog otthon magassarkúban, estéjiben járni/szerintem/
4/15 TOMAtm válasza:
az is érdekel h hogyan vetkőzik...szexisen vagy nagyon gyorsan ;)
6/15 anonim válasza:
Sík hülye vagyok az öltözködéshez, szóval különösebben nem figyelem.
8/15 anonim válasza:
Megmondom őszintén engem nagyon nagyon.
Ahhoz, hogy egy nőre nőként tudjak felnézni ahhoz a megjelenése az első lépcső. Az ilyen papucs cipőkben meg zsidócsillagos tornacipőkben lézengő nőkre.. Hát nem szimpatikus na.
No meg az azok a buggyos elefánt-ruhák... Könyörgöm...
Na nem kritizálok inkább.
Engem eléggé érdekel, hogyan öltözködik. Azért mert nagy szerepet játszik abban, hogy tetszik vagy nem.
A stílusa elárul egy irányvonalat a belsejéről. De ha már a stílusa sem tetszik, kár folytatni...
9/15 anonim válasza:
Ne legyen ribancos, ne járjon talpig rózsaszínbe, egyébként tökmindegy, ha szeretem minden ruhában szeretem.
10/15 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogyan vetkőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!