Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nővérem férjének az ismerőse elkérte a számom. Nem igazán tudom, hogy mit lépjek, szerintetek?
Na érdemes volt várni, izgalmas sztori! De a végére elvesztettem a fonalat.
Még nem volt barátod éa nővéred egy tiz évvel idősebbel dobna a mélyvizbe? Ha enki tetszik akkro adja meg ő a saját számát, ha meg nem tetszik neki akkor minek ajánlgatja neked?
Az hogy neked ki tetszik az nem kérdés, 18 évesen nem volt még barátod szerintem neked már a villanypózla is tetszik.
Saját korosztályod nem legyeskedik körülötted azért nyomul a nővéred ennyire?
Így én is jártam. Egyik ismerős meg akarta adni a számom egy nálam jóval idősebb pasinak. A számom nem adtam meg, ki tudja mit akarhat vele. A nevem leírtam egy cetlire, azt megkapta az ismerős. Bejelölt Facebookon, ott beszéltünk néhányszor. Természetesen megvártam, míg ő ír. A végén nem lett belőle semmi, nem volt az esetem, meg 35 éves. Én 18 vagyok :)
Szerintem ne add meg, üzenj, hogy írjon Facebookon. Ott majd eldől minden! :)
Nem legyeskedik, de őszintén nem is adok rá alkalmat, csendes, visszafogott lány vagyok, nem túl élénk társasági élettel. :)
Nem a nővérem szeretné rám lőcsölni, ő, illetve nem is ő, a férje játszik hírvivőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!