Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30 éves férfi azt mondja egy 19 éves lányra, hogy azért nem jön össze vele, mert még gyerek, az hazudik?
Miért hazudna? Mit tudnál te nyújtani egy ennyi idősnek?
Mivel nem ismersz, teljesen mindegy, hogy mit tudnék nyújtani, nem vagyok értéktelen, mint ahogy egy ember sem, illetve sokan szeretik a társaságomat.
Azért tettem fel a kérdést, mert érdekelt, hogy ez csak egy kifogás lehet-e, amiért nem tetszem neki, de nem akarja megmondani, vagy tényleg túl fiatalnak gondolhat-e.
Az utóbbit azért tartottam furcsának, mert általában az ennyi idős pasik ragaszkodnak ahhoz, hogy megszerezzenek egy fiatal lányt. De valahogy én is becsülöm, hogy belátta a köztünk levő generációs különbséget.
Tisztelettudó volt veled kapcsolatban. Inkább elutasít,mert tudja hogy nagyon fiatal vagy hozzá (akár mondhatjuk hogy gyerek vagy még), és így nincs megbánás senki részéről.
Megtehette volna azt is, hogy olyanokat mond vagy suttog amit hallani szeretnél, és elhitted volna minden szavát, hogy csakis érted él, imád téged. Párszor jól megdöngetett volna, majd szakított volna veled. Ő jól járt volna, viszont te akár össze omolhattál volna. Örülj hogy találkoztál egy becsületes emberrel aki nem használta ki a fiatalságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!