Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó a legtöbb pasi?
Amit összehordtok, az épp a fiúkra igaz. Én sosem panaszkodom a fiúkra, bár volt amelyiket csak "arra" használtam (DE soha nem vertem át, akkor sem... olyan előfordult, hogy "rosszfiú" belémzúgot, tehát olyan, akit ti talán "bunkónak" neveztek pusztán azért, mert ő is szexet akar).
Szóval, ti rendes fiúk, azért estek pofára, mert általában a lekezelő, titeket semmibe vevő, megalázó lányok után szaladgáltok. Erről ennyit. :)
Különben nincs bunkó fiú, rosszfiú sincs, csak idétlen nő. Ezt neked írom, kérdező.
Legyél határozottabb, függetlenebb, stb. és minden fiút "oda teszel, ahova akarsz" (jó értelemben!)
De ha túl "papucs" vagy, akkor veled a legrendesebb fiú is így fog bánni (otthagy), mert nem az kell nekik.
Muszáj. Ritkán vagyok jófej valakivel, de az kihasznál, átb@sz, megfriendzone-ol. Amikor bunkón nyitok, tapló vagyok, akkor pedig mindenkit megkapok.
Sajnos ez tapasztalat.
De nem zavar, hogy akkor meg csak addig érdekled a csajt, míg betör?
Mondjuk lehet nem, attól függ, ki mit akar.
Engem pl. nem zavar, ha csak a szex kell a fiúnak, ha nekem se kell többre, nem tekintem "bunkónak" ettől.
A taplók viszont már nem izgatnak, mint kihívás, nekem már nem kell több önbizalom. Mostanában jobb szeretem a szelídeket, kellemesebbek. :)
Különben nálatok fiúknál az is van, tényleg, hogy azokkal vagytok kifejezetten kedvesek, akik alapból "szemét" nők, kihasználnak, megaláznak, megcsalnak.
A rendes nőket meg észre se veszitek, vagy nem vagytok kedvesek velük.
Nem is csoda, hogy sok rendes nő akar egyre inkább bunkó lenni...
Nekem mindig jól kinéző barátaim voltak és egyik sem volt bunkó. Engem néha bunkónak mondtak, de én sem tartom magam annak, azért mondták, mert mást vártak volna mint amit kaptak, érzelmesebb kapcsolatot, ilyesmit.
Attól is függ, mit vár a másik, mennyire érzékeny, mit hogyan kezel.
Érdekes, hogy a helyes srácok, akik engem érzéketlennek mondtak el, végül szinte kivétel nélkül egy nagyon "bunkó" csaj mellett kötöttek ki (szóval olyasmi miatt "kritizáltak", amire valójában buknak???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!