Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkó a legtöbb pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkó a legtöbb pasi?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 00:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
"... a lány azon siránkozik, hogy így-úgy átverik a fiúk. Aztán megismer egy rendes fiút, aki szereti, nem csalja meg, stb. Összejönnek, szerelmesek, a fiú azt hiszi ő nem olyan... aztán történik valami... Kis idő után a lány eljár bulizgat, nem keresi a fiút, átveri, meg is csalja... Aztán lelkiismeret nélkül a szemébe néz. Mit tett a fiú?? Elárulom: szerette teljes szívéből, hűséges volt, feltétlen bízott benne, meg tett érte bármit... A lánynak ez nem volt jó, neki sokkal jobban kellett az aki megcsalja és játszik vele, átveri és még sorolhatnám. Aztán jön az a rész,hogy megint sír,mondván miért nincs normális fiú?! Elmondom, hogy azért nincs annyi normális fiú mert ti tesztek minket szemétté!! Nem becsülitek meg amitek van! És hiába vagyunk veletek normálisak nektek ez nem jó! Szóval akkor egyétek meg amit főztetek!"
2012. nov. 4. 01:26
 22/29 anonim ***** válasza:

Amit összehordtok, az épp a fiúkra igaz. Én sosem panaszkodom a fiúkra, bár volt amelyiket csak "arra" használtam (DE soha nem vertem át, akkor sem... olyan előfordult, hogy "rosszfiú" belémzúgot, tehát olyan, akit ti talán "bunkónak" neveztek pusztán azért, mert ő is szexet akar).

Szóval, ti rendes fiúk, azért estek pofára, mert általában a lekezelő, titeket semmibe vevő, megalázó lányok után szaladgáltok. Erről ennyit. :)

2012. nov. 4. 11:39
 23/29 anonim ***** válasza:

Különben nincs bunkó fiú, rosszfiú sincs, csak idétlen nő. Ezt neked írom, kérdező.

Legyél határozottabb, függetlenebb, stb. és minden fiút "oda teszel, ahova akarsz" (jó értelemben!)

De ha túl "papucs" vagy, akkor veled a legrendesebb fiú is így fog bánni (otthagy), mert nem az kell nekik.

2012. nov. 4. 11:40
 24/29 anonim ***** válasza:

Muszáj. Ritkán vagyok jófej valakivel, de az kihasznál, átb@sz, megfriendzone-ol. Amikor bunkón nyitok, tapló vagyok, akkor pedig mindenkit megkapok.

Sajnos ez tapasztalat.

2012. nov. 4. 13:55
 25/29 anonim ***** válasza:

De nem zavar, hogy akkor meg csak addig érdekled a csajt, míg betör?

Mondjuk lehet nem, attól függ, ki mit akar.

Engem pl. nem zavar, ha csak a szex kell a fiúnak, ha nekem se kell többre, nem tekintem "bunkónak" ettől.

A taplók viszont már nem izgatnak, mint kihívás, nekem már nem kell több önbizalom. Mostanában jobb szeretem a szelídeket, kellemesebbek. :)

2012. nov. 4. 14:14
 26/29 anonim ***** válasza:

Különben nálatok fiúknál az is van, tényleg, hogy azokkal vagytok kifejezetten kedvesek, akik alapból "szemét" nők, kihasználnak, megaláznak, megcsalnak.

A rendes nőket meg észre se veszitek, vagy nem vagytok kedvesek velük.

Nem is csoda, hogy sok rendes nő akar egyre inkább bunkó lenni...

2012. nov. 4. 14:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Mert a lányoknak ez jön be. Vannak kedvesek is, csak őket észre se veszed.
2012. nov. 11. 09:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azok bunkók,akik jól néznek ki..
2012. nov. 11. 09:41
 29/29 anonim ***** válasza:

Nekem mindig jól kinéző barátaim voltak és egyik sem volt bunkó. Engem néha bunkónak mondtak, de én sem tartom magam annak, azért mondták, mert mást vártak volna mint amit kaptak, érzelmesebb kapcsolatot, ilyesmit.

Attól is függ, mit vár a másik, mennyire érzékeny, mit hogyan kezel.

Érdekes, hogy a helyes srácok, akik engem érzéketlennek mondtak el, végül szinte kivétel nélkül egy nagyon "bunkó" csaj mellett kötöttek ki (szóval olyasmi miatt "kritizáltak", amire valójában buknak???)

2012. nov. 11. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!