Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó a legtöbb pasi?
Különben szerintem is aranyosak.
De tudom, hogy a 9-es (asszem) se mondd hülyeséget. Egyes nőket annyira izgatja a rosszfiúk betörése, hogy ez eltereli az aranyosakról a figyelmet. Főleg ha a rosszfiú egyszer kedves, máskor kiszámíthatatlan (sokan trükköznek ezzel), szóval a nő néha úgy érzi "már megvan"! (az az elvetemült rosszfiú CSAK ŐT fogja szeretni, csak rá hallgat... hú, mekkora hatalmas győzelem ez! :D)- másnap meg újra produkál egy kihívást.
0:21 -nél a pont. A teljes igazság. MERT EZ KELL A CSAJOKNAK. Én jófiú-kategóriás vagyok, több oldalról is megkaptam ugyanazokat a dolgokat, amiket ott leírt a kolléga fentebb. S bizony az alpári, bunkó, egyértelműen csak a szexre játszó faszik kellenek a csajoknak, akiket ha pofára ejtenek nem tanulnak belőle. Na ezért.
Így kedves kérdező ne legyél felháborodva, amiért egy pasi most átvert, mert már szerdán pont egy hasonlóan bunkó, menő srác után fogsz sóvárogni, s nem veszed észre, hogy pont ugyanaz a sors vár rád: eleinte kedves jópofa, majd néhányszor lefektet és dob. S te majd kezded előröl.
Én úgy tudom van elég rendes srác is,keress egyet-.-Ha meg nem akkor szokjad :DD
Amúgy azért van mert nagyon sok butus lány van mint pl te is, és nem mindenkinek van türelme hozzá meg kedve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!