Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen bunkó a legtöbb pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen bunkó a legtöbb pasi?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 00:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
#9: És ez sajnos így van...
2012. nov. 4. 00:30
 12/29 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért mert nem olyan feltűnőek a kedvesek. Ez velünk csajokkal is így van. Egy kedves lányt kevesebben vesznek észre. Ez az egyik. A másik,hogy aki jól nézz ki (legyen pasi vagy csaj) hajlamosabb arra,hogy elszálljon magától. Mivel hozzá szokik,hogy dicsérik,bókolnak neki. így aztán nem tartja fontosnak a kedveskedést mert anélkül is elérik amit akarnak. A csúnyábbak meg hajlamosabbak az általánosításra, a "mindenki egy fasz" világnézetet vallja... stb. Az,hogy melyik rosszabb mindenki döntse el maga.
2012. nov. 4. 00:36
 13/29 anonim ***** válasza:
Nem ők bunkók, te vagy papucs. :)
2012. nov. 4. 00:36
 14/29 anonim ***** válasza:
Ám előttem szóló se mond hülyeséget!
2012. nov. 4. 00:37
 15/29 anonim ***** válasza:

Különben szerintem is aranyosak.

De tudom, hogy a 9-es (asszem) se mondd hülyeséget. Egyes nőket annyira izgatja a rosszfiúk betörése, hogy ez eltereli az aranyosakról a figyelmet. Főleg ha a rosszfiú egyszer kedves, máskor kiszámíthatatlan (sokan trükköznek ezzel), szóval a nő néha úgy érzi "már megvan"! (az az elvetemült rosszfiú CSAK ŐT fogja szeretni, csak rá hallgat... hú, mekkora hatalmas győzelem ez! :D)- másnap meg újra produkál egy kihívást.

2012. nov. 4. 00:39
 16/29 anonim ***** válasza:
De "azér ne legetek rosszak, mert el lesztek fenekelve. :)
2012. nov. 4. 00:40
 17/29 Hole Hunter ***** válasza:
Amin te megsértődnél, azon az én feleségem sírva röhög...nem vagyunk egyformák, de ez így van rendjén....általánosítás.
2012. nov. 4. 00:42
 18/29 anonim ***** válasza:
Hole Hunter: Szintén igaz. :) Én sem vagyok érzékeny, sok dolog nem "bánt". Ez viszont nem jelenti, hogy szeretem a "bunkókat" (csak nincs rám hatással).
2012. nov. 4. 00:44
 19/29 anonim ***** válasza:

0:21 -nél a pont. A teljes igazság. MERT EZ KELL A CSAJOKNAK. Én jófiú-kategóriás vagyok, több oldalról is megkaptam ugyanazokat a dolgokat, amiket ott leírt a kolléga fentebb. S bizony az alpári, bunkó, egyértelműen csak a szexre játszó faszik kellenek a csajoknak, akiket ha pofára ejtenek nem tanulnak belőle. Na ezért.

Így kedves kérdező ne legyél felháborodva, amiért egy pasi most átvert, mert már szerdán pont egy hasonlóan bunkó, menő srác után fogsz sóvárogni, s nem veszed észre, hogy pont ugyanaz a sors vár rád: eleinte kedves jópofa, majd néhányszor lefektet és dob. S te majd kezded előröl.

2012. nov. 4. 00:46
 20/29 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom van elég rendes srác is,keress egyet-.-Ha meg nem akkor szokjad :DD

Amúgy azért van mert nagyon sok butus lány van mint pl te is, és nem mindenkinek van türelme hozzá meg kedve....

2012. nov. 4. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!