Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó a legtöbb pasi?
Rohadt jó kérdés.
(Azért tisztelet a kivételnek persze...)
Nem bunkók!Mi bajod velük?:)
Õk nagyon aranyosak!
Elmondom miért bunkók a fiúk.
Ha kedves vagyok odajössz hozzám sírni, elmondod a problémádat én azt kedvesen meghallgatom megvigasztalom meghallgatom, hogy a bunkó srác, hogy kihasznált stb stb. Olyanokat mondasz "de ari vagy" "köszönöm" "Olyan kedves vagy" és a kedvencem "Olyan jó barát vagy".
Ha bunkó vagyok oda mész a kedves sráchoz sírni de este velem alszol, elhordasz mindenféle f*sznak, de engem akarsz megcsókolni, félni fogsz, hogy megcsallak-e ezért meg akarsz tartani. Na ezért bunkók a fiúk mert az a hatásosabb.
Mert nem bírja a férfi társadalom elfogadni,hogy a fizikai előny nem jár már felsőbbrendűséggel. Amióta világ a világ a nők voltak a düh levezető eszközei. Most,hogy már büntetik a nő verést(hála a jó égnek) megpróbálják máshogy levezetni a feszkót ezek a barmok ...a nőkön. Ennyi.
22/F(egy tisztelt kivétel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!