Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünknek van joga megsértődni? Annyira hiányzik.
Már 1 hónapja minden nap órákat msnezek egy sráccal. Nagyon jóba lettünk, szíveket küldözgettünk egymásnak, meg már szerelmem-nek szólított, mindig rám írt.
Pár napja lelépett párszor köszönés nélkül msn-ről, és mondta, hogy bocs, aztán vissza írtam neki poénból, hogy "mostmár nem bocsátok meg, mindig elfelejtesz köszönni...:D". Erre Ő azt írta, hogy nem tehet róla, hogy ledobja az msnje, és hogy "akkor ne bocsáss meg". Én tudom, hogy nem tehet róla, hogy ledobja, és én csak poénból írtam, de Ő tényleg besértődött ezen... utána nem írt semmit 10percen keresztül, aztán elköszöntem és leléptem. Azóta nem ír rám, és én sem rá. Én is megsértődtem azon, hogy azt írta, hogy "akkor ne bocsáss meg". Mert ez már nem az első ilyen volt...más esetekben is írt ilyet. Már nagyon hiányzik.:( Főleg mert úgy volt, hogy ezen a héten talizunk...de én nem fogok rá írni(most nincs is fenn msnen,de tel.száma megvan:D), mert mindig én engedek ilyen helyzetekben, pedig úgy érzem, nincs oka megsértődni. Szerintetek? Mit csináljak?:S:(
16/L
2.kommentező, én nem azon sértődtem be, hogy lelépett köszönés nélkül, hanem azon, hogy azt írta, hogy "akkor ne bocsáss meg". És ez már nem az első alkalom, hogy így reagál.
3.kommentező, igazad van, Ő tényleg elég érzékeny, érzelmekkel teli srác (aki még filmen is tud sírni:)).
"joga" a sértődéshez mindenkinek van. az a kérdés, hogy mi értelme van a sértődésnek? azon kellene elgondolkodni, hogy kinek jó és kinek rossz a sértődés?
ha neked, jó, hogy megsértődsz, akkor sértődj. ha rossz, akkor ne sértődj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!