Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hazudik? Ha igen melyikünknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudik? Ha igen melyikünknek?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akit a sulimból ismerek,és mondta nekem,hogy nagyon szeretne velem járni,mert bejövök neki. Mivel én nem akartam elkapkodni,és most lett vége egy másik kapcsolatomnak,mondtam,hogy várjunk vele egy kis időt (néhány napot,vagy hetet)Azt mondta,hogy oké,annyit vár rám amennyit kell.

Egyik nap fentvoltam az unokatesómnál (megjegyzem ő másik suliba jár, 2 évvel kisebb nálam). És lám lám! Fent volt az ő msn-jén. Kérdeztem,hogy szokott e vele beszélgetni,azt mondta,hogy nem,még sosem beszéltek. Mondtam,hogy írjon rá. Ő válaszolt is, végül megkértem az unokatesóm,hogy kérdezze meg jár e valakivel. Azt írta vissza hogy nem. És kérdezze meg hogy van e olyan,akivel szívesen járna. Arra is az volt a válasz hogy nem.

Ő nem tudja,hogy én ott voltam,és az az unokatesóm, de így most nem értem,hogy melyikünknek hazudott. Szerintetek érdemes vele még foglalkoznom? Engem bánt az,hogy ha tényleg engem akar,akkor miért nem vállalja fel,még egy idegen előtt is.

2010. dec. 7. 03:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne viccelj, idegennek én sem mondok el semmit. Ez butaság, hogy az unokatesódnak majd éppen megmond mindent.

De senki nem hülye, hogy élete végéig várjon és szaladjon egy olyan szekér után, ami nem veszi fel. Ha te nem, majd más gyorsabb lesz. Ne várasd sokáig, mert akármilyen tisztességes, lehet, hogy nem vár meg.

f

2010. dec. 7. 06:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Istenem, ekkora ostoba libát. A discoban a helyed, ahol majd jól megk*rhatnak.
2010. dec. 7. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehetett az unokatesód msnjén, ha nem beszéltek még soha.Nekem itt bűzlik a történet.Mert az msn úgy működik, h felveszik egymást, nem?Amúgy az sztem se gáz, h a srác nem mondta, h akar valakivel járni, de ha kell neked, akkor tényleg csapj le rá, még mielőtt valaki más szedi fel.
2010. dec. 7. 08:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak: Felvették,elfogadták egymást, de sosem dumáltak azelőtt. Nekem is van az msn-en olyan személy kivel még sose dumáltam,csak ott van és kész.

És azért köszi a válaszokat, mindenkinek.

2010. dec. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!