Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fog megsértődni/otthagyni?
Van egy fiú,elég régóta msn-ezünk, neten ismertem meg és találkozni akartunk. Egyszer már lemondtam mert más programomvolt, és most is le kellett mondanom családi ügyek miatt stb(azt nem akarom részletezni miért) tehát másodszorra is le kellett mondanom. sms-ben írtam neki, hogy sajnos nem jön össsze, még nem válaszolt, pedig én egy annyit írnék iylen esetben hogy "oké, semmi baj, vagy esetleg jó, ha így akarod..." na remélem nem fog megsértődni, vagy nem veszi magára:( fontos lenne nekem ez hogy ne legyen semmi
Nektek mi a véleményetek? Ti rosszul éreznétek magatokat ha lemondanák másodszorra is? mit tennétek az "otthagyott" helyében?:S reménykedhetek hogy nem lesz semmi baj?
őszinteválaszokat légyszi, ha hülyeséget akarsz, azt tartsd meg magadban
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!