Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatta ezt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú pár hónap híján egy idősek vagyunk,de van barátnője aki nekem már azelőtt is közellenségem volt mielőtt összejöttek volna.2x smároltunk még pár hónappal ezelőtt.Egyik nap odajött hozzám és valamit motyogott a fülembe de nem nagyon értettem majd megsimogatott és elment.Másnap is folyton ott volt körülöttem...majd egy héttel később sülve főve együtt voltunk,ölelgetett meg áthívott magához,mindenhova együtt mentünk facen meg üzibe folyton beszélgettünk (persze még mindig megvolt a barátnője) Egyik nap már nem csak,hogy nem jött oda hozzám de még csak nem is köszönt...sőt..még faceről is letiltott...mikor megkérdeztem,hogy akkor miért hülyített akkor pedig a szemembe hazudott,hogy ő nem is hívott át és nem ölelgetett stb. Pedig ezt többen is látták!Azóta nem nagyon beszélünk pedig egy osztályba járunk...miért csinálhatta ezt?2012. nov. 3. 17:39
1/3 anonim válasza:
Vagy nyuszi v nem tudom irhaszt privibe ha gondolod en is aterzem mert velem is volt ilyen :) talan tudok segiteni
2/3 anonim válasza:
fuu de köcsög...:/ hülyített,átvert,kihasznált.nagyon sajnálom.!
3/3 A kérdező kommentje:
szerintem is köcsög :// de most épp próbálok nem tudomást venni róla
2012. nov. 3. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!