Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatta? :O
Figyelt kérdés
na röviden annyi lenne van egy srác nézzük egymást nem láttam egy ideje és most ma láttam és cső gatya rózsaszín pántos felső és bolero topánka és napszemcsi volt rajtam és mikor jött szembe velem a haverjaival akkor megnyalta a száját.:| miért csinálhatta?:O
köszi a válaszokat előre is
2010. máj. 7. 20:33
1/11 A kérdező kommentje:
méghozzá tenném h rám nézett és akkor.
2010. máj. 7. 20:34
2/11 anonim válasza:
Hát te hülye vagy xD
Hány éves vagy ?
3/11 anonim válasza:
kifújta a szél és ezért nyálazta meg.
5/11 anonim válasza:
Gyorsan letakarította a rászáradt ondót, nehogy melegnek hidd.
6/11 A kérdező kommentje:
pfff...értelmes válaszra itt nehéz várni.. -.-
2010. máj. 7. 20:48
7/11 anonim válasza:
Értelmes kérdésre még nehezebb, édes.
8/11 anonim válasza:
ha azt akarod hallani, hogy azért mert te hihetetlen jól néztél ki és egyből megkívánt, akkor csalódást fogunk okozni drága... már ne is haragudj...
9/11 anonim válasza:
Jaj, szerinted miért csinálhatta?:-) Tetszel neki és le akar fektetni..:D Vagy minimum smárolni, de lehet, hogy csak a haverjai előtt akart beégetni téged.:S
10/11 anonim válasza:
Ezek értelmes válaszok drágaság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!