Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalhatta ezt?
Elmondta nekem regebben egy csaj, hogy tetszek neki; majd kesobb a lanyt azzal akartam feltekennye tenni, hogy csak a baratnojenek koszontem, azt is csak akkor, ha mindketten ott voltak.
Mult heten osztogattam a kicsengeteseimet, mert ballagok; kihivtam ezt a csajt (legyen Anna) meg meg rajta kivul 3 osztalytarsat, akit ismerek. Mikor Anna kijott, meglatott es rogton vissza is ment az osztalyaba; kerdeztem azt a csajt, akinek mindig koszontem, mikor Annanak nem, hogy miert csinalta ezt, es azt mondta, hogy ezt en kell tudjam. Gondoltam masik szunetbe visszamegyek es odaadom Annak azt a kicsengetest; kijott az osztalya ele (minden nagyszunetbe kimegy;nem tudta, hogy en ott vagyok) megfogtam a karjat es oda akartam adni neki a kicsengest, o elrantotta a karjat, es azt mondta, hogy neki nem kell, es ment tovabb.
Már ne is haragudj, de miért is akartad te féltékennyé tenni Annát, mikor tudtad, hogy tetszel neki??
Viszont, ez a te féltékeny-hadjáratod elég gáz, és ha van egy kis eszed, akkor rájöhetnél, hogy ezért vesz téged semmibe.
Mibajod? Mi az a kicsenges?
Egyébként barom vagy. Ha a csaj azt mondja hogy tetszel neki akkort minek kell féltékennyé tenni?
megérdemelted. ilyen fiúval én se járnék. világosan megmondta, hogy tetszel neki. akkor minek vagy vele tapló, és miért akarod féltékennyé tenni?
Pff... szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!