Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újrakezdhető egy olyan kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újrakezdhető egy olyan kapcsolat ahol az egyik fél szakításkor kijelenti hogy jelenleg úgy érzi, soha többet?

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Uhh na ezt én se viselném el. Az 1 dolog, hogy majd lenyugszanak a kedélyek, de ha később megint lesz valami bajod és megint rajta éled ki... Nekem ez nem kéne, az biztos.
2012. nov. 3. 15:35
 12/14 anonim válasza:
74%

Szerintem újrakezdhető. Az ember általában indulatból mond ilyeneket, hogy soha többet; magában ez nem jelent semmit.

Én is voltam hasonló helyzetben, és én is kaptam rengeteg "felmelegítve csak a káposzta jó"-t, de ez hülyeség.

Sokszor a körülmények miatt megy tönkre a kapcsolat, nem pedig a két fél egymás iránt való érzelmei miatt, szóval igenis lehet újrakezdés, ha a hátráltató körülmények elmúlnak, változnak.

Az más, ha egy pár szétmegy, mert elegük van egymásból. Az tényleg felmelegítés és ott a problémák újra elő fognak jönni, de ha külső dolgok vezetnek idáig, azt igenis rendbe lehet hozni. :)

2012. nov. 3. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor itt te hibáztál, nincs mese. Nem voltál könnyű helyzetben gondolom, de be kell ismerned, túl feszítetted nála a húrt... Ez esetben örülnöd kell, ha hajlandó újrakezdeni. És elhiszem, hogy rosszul esett, hogy akkor úgy érezte nincs esély, de ha most benne van az újrakezdésben, nem szabad azt csócsálgatnod, hogy akkor mit mondott... Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nehéz helyzetben odébb áll, és majd ha minden szép, és jó, akkor visszajön, de azért ne minden feszültséged rajta csattanjon, mert az ide vezet...
2012. nov. 3. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:

a mi történetünk nagyon hasonló a tiétekhez, engem is elhagyott pár éve a párom, elmeneküld és azt mondta ez így nem fog működni soha

majd eltelt 10 hónap és visszakönyörögte magát

sokat változott, és én is

eddig működik, változni kell

de ez is ritka

2012. nov. 3. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!