Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvennétek egy olyan tipusu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennétek egy olyan tipusu nőt mint cseke katinka? borzalmasan néz ki mindig latom az sztkban élőben olyan düllendü gülü szemei vannak meg az az alak. Kell valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 23:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ismerős hölgyekkel feleségekkel anyukakkal akik tip top nők minimum csinosak és mellette kedvesek aranyosak haztartást ellátják stb sőt sokan nem csak szépek de okosak is diplomások stb.
2012. nov. 3. 10:58
 22/25 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom miért lettem leszavazva azért mert azt írtam hogy nem kéne nekem. Se ő, se egy kövér nő. Gondolom a lepontozók pont a Cseke Katinka kategóriát súrolják.

32F

2012. nov. 3. 13:01
 23/25 anonim ***** válasza:
11%

utolsó! és ha cseke katinka alakját súrolják akik lepontoztak? nem tök mindegy? :D

olyan infantilis, ostoba, felszínes, sötét emberekkel van tele a világ, mint a kedves kérdező...és a fantasztikus tip-top, sokdiplomás, csodálatos családanya ismerősei :D éljen!

2012. nov. 3. 13:37
 24/25 anonim ***** válasza:
43%

Katasztrófa szerencsétlen. Borzalmasan néz ki a sorozat beharangozó reklámjaiban is, azt az okádék sorozatot miért kell ráerőltetni az emberekre? Tényleg ennyire primitív a tv nézők többsége? Vagy ennyire nincs mit csinálni?

Nem nézem, de több reklámjába belefutottam és ennyi év elteltével is ilyen szánalmas "színészi" teljesítménnyel, ennyire szánalmas történettel lejáratják a magyar televíziózást.

Érthetetlen mi alapján kerülnek képernyőre emberek, mint ez a szerencsétlen pufók öregecske néni.

2013. márc. 3. 20:25
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Nemcsak, hogy borzalmasan néz ki, de mint az Ázsia Expresszből kiderült, undorító a személyisége/stílusa is, na meg végtelenül buta.
2018. jan. 9. 03:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!